Acasă Sport Ionel Ganea a venit să o readucă pe ACS Poli Timișoara în...

Ionel Ganea a venit să o readucă pe ACS Poli Timișoara în Liga 1

1460
DISTRIBUIȚI

Ionel Ganea, chemat s-o readucă pe ACS Poli Timișoara în Liga 1. După ce Adrian Neaga şi-a dat demisia de la cârma echipei de pe Bega, odată cu retrogradarea echipei în Liga 2 la fotbal, oficialii timişoreni au bătut palma astăzi cu noul antrenor principal.

”Noul antrenor principal al echipei noastre este Ionel Ganea! El va fi ajutat de Norbert Niţă (secund) şi Călin Frunză (antrenor cu portarii). Prezentarea noului staff va avea loc pe 25 iunie, odată cu reunirea lotului. Cantonamentul se va derula între 10 şi 20 iulie”, se arată în comunicatul clubului de pe Bega.

Ganea nu are doar amintiri plăcute de la Timişoara! A fost suspendat 22 de etape în august 2007 după ce l-a strâns de gât pe asistentul Dorin Mudura. În vârstă de 44 de ani, Ganea a mai antrenat echipele Universitatea Cluj, Rapid, Dunărea Călăraşi, FC Voluntari şi ASA Târgu Mureş.

Doi dintre juniorii talentați din cadrul clubului au semnat cu noi, astăzi, câte un angajament valabil pe trei sezoane.

Născuți în  2002, Sergiu Nicolae Românu (mijlocaș central) și Flavius Aurel Toboșaru (mijlocaș stânga) și-au dat acordul pentru a continua în alb-violet la sediul clubului, în prezența președintelui Radu Birlică.

”Vom construi o echipă competitivă pentru sezonul 2018/19, dar la fel de prioritar pentru noi este să îi creștem pe tinerii valoroși din cadrul centrului nostru juvenil. Vom munci pentru a reconfirma faptul că Poli Timișoara este cel mai important club din Banat!”, a declarat Radu Birlică, președintele clubului, pentru site-ul oficial al grupării.

Comentarii

comentarii