Acasă Eveniment Ionela a murit pe A1, lângă Timișoara, strivită în maşină, pentru că...

Ionela a murit pe A1, lângă Timișoara, strivită în maşină, pentru că vărul ei se grăbea să ajungă la serviciu

4684
DISTRIBUIȚI

Ionela a murit pe A1, într-un accident, strivită în maşină, pentru că vărul ei se grăbea să ajungă la serviciu în Timişoara a intrat cu viteză într-o curbă, a urcat cu autoturismul pe un deal, de unde acesta s-a rostogolit într-un şanţ. Fata de 23 de ani a fost prinsă sub maşină.

Un tanar de 24 de ani a condus un autoturism pe autostrada A1, dinspre Remetea spre Timişoara, iar la nodul rutier Giarmata, pe breteaua de coborâre, nu a adaptat viteza la condiţiile meteo, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a rasturnat. În maşină mai erau iubita şoferului, 22 de ani, şi verişoara lui Ionela Denisa, 23 de ani.

Masterandă la Timişoara la facultatea de Agronomie, fata venea de lângă Calafat, unde fusese în weekend, la părinţi, spre Timişoara. Vărul ei, care e student în ultimul an la Medicină Veterinară, se grăbea să ajungă la serviciu, lucrează ca agent la un depozit de mărfuri. Viteza l-a băgat însă în spital pe el şi pe iubita lui, şi în mormânt pe Ionela.

Iubita şoferului s-a trezit la spital şi spune că tot ce îşi aminteşte e că maşina avea viteză, nu ştie cum s-a răsturnat.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii