Acasă Actualitate IPJ Timiș are un nou șef interimar. Comisarul șef Alin Petecel, detașat...

IPJ Timiș are un nou șef interimar. Comisarul șef Alin Petecel, detașat pentru 3 luni la IPJ Dolj

DISTRIBUIȚI

Ministrul Marcel Vela a făcut o schimbare la vârful conducerii Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș.  Comisarul șef Alin Petecel a fost detașat, de miercuri, pentru o perioadă de trei luni, la comanda IPJ Dolj. La comanda IPJ Timiș se află pentru aceeași perioadă comisarul șef Dan Stoicănescu, adjunctul pe probleme operative al IPJ Timiș.

Surse confidențiale informează că implicarea Poliției în controlul asupra teraselor și a cluburilor ”transformate în terase”, lipsa implicării Poliției în general în controlul respectării distanțării, specifică perioadei pandemiei, dar și nerespectarea legislației privitoare la zgomote i-au devenit potrivnice.

Presa a sesizat în numeroase rânduri deviații ale comportamentului acestei instituții importante a statului, Poliția, la fel cum au făcut-o cetățenii Timișoarei, un fel de ”reporteri de noapte”, care au umplut facebook-ul cu poze și filme înfățișând dezastrul de noapte pe ”terasele” Timișoarei.

Sperăm ca Poliția să facă mai multă prevenție. Timișoara este un oraș european, cetățenii ei dorind ca legile să fie respectate.

Comentarii

comentarii