Acasă Eveniment Ipoteze în cazul incendierii mașinii luptătorului MMA Alin Văcăreanu: răzbunare mafiotă...

Ipoteze în cazul incendierii mașinii luptătorului MMA Alin Văcăreanu: răzbunare mafiotă sau localnici din Giarmata, revoltați de petrecerile săptămânale

DISTRIBUIȚI

Maşina unui sportiv din Timiş a fost incendiată chiar în faţa pensiunii în care sărbătorea botezul copilului. Întreaga scenă a incendierii, inclusiv fuga atacatatorului, au fost surprinse de camerele de supraveghere. Poliţiştii au început o anchetă şi au două variante de lucru: ori sportivul are duşmani care s-au răzbunat, ori vreun vecin s-a saturat de petrecerile care se ţin lanţ în pensiune.

Localitatea Giarmata. Ora 04 şi 22 de minute. Dintr-o maşină oprită în fața unei pensiuni coboară un bărbat cu un recipient de plastic. Stropește o mașină parcată, apoi îi dă foc. Între timp, şoferul întoarce autoturismul şi demarează în trombă. Incendiatorul urcă din mers. Exploziile îi trezesc pe cei din interiorul pensiunii.

Mașina îi aparține lui Alin Văcăreanu, luptător MMA, care a petrecut alături de prieteni și familie la botezul băiețelului său. La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de pompieri și polițiști. Poliţia a deschis o anchetă.

Andreia Jerdea, purtător de cuvânt IPJ Timiș: În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere în care se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor producerii incendiului.

Cu câteva ore înainte de atac, petrecerea era în toi, iar muzica răsuna în toată zona, spre disperarea vecinilor. Așa este în fiecare săptămână, spun revoltați locuitorii din Giarmata, care au făcut nenumărate sesizări către autorități, pe care nimeni nu le ia în seamă, spun ei. Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara anchetează incendierea de azi-noapte.

 

Comentarii

comentarii