Acasă Economic IQ Digital Summit susține transformarea digitală în rândul IMM-urilor, joi, la Teatrul Național...

IQ Digital Summit susține transformarea digitală în rândul IMM-urilor, joi, la Teatrul Național Timișoara

DISTRIBUIȚI

IQ Digital Summit – marele eveniment care susține transformarea digitală în rândul întreprinderilor mici și mijlocii din România – a ajuns la a patra ediție, și va avea loc joi, 5 octombrie, la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara.

Evenimentul își propune să ofere IMM-urilor din Timișoara și din regiune resurse valoroase și practice de know-how de la experți în digitalizare și tehnologie, precum și instrumente utile pentru accelerarea digitalizării în business.

Printre invitații care vor urca pe scenă sau vor intra în transmisiune live se numără autori de renume, consultanți în strategie de business, reprezentanți ai autorităților și ai mediului academic, antreprenori și manageri din companii de succes active pe plan local, precum:

Bruce Daisley, autorul Fortitude – desemnată cea mai bună carte de business în 2022 de către Financial Times;

Richard Mulholland, strateg de business și fondator al Missing Link;

Reuven Azar, Diplomat, Ambasador al Israelului în România;

Bogdan Gruia-Ivan, Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării;

Dominic Fritz, Primar al Municipiului Timișoara. Întreaga agendă este disponibilă pe site-ul oficial.

Conceptul hybrid media IQ DIGITAL Summit este o inițiativă George, aplicația de banking inteligent a BCR, în parteneriat cu UPGRADE 100. Ediția de la Timișoara se va desfășura alături de Vodafone România, partenerul de tehnologie al evenimentului.

Primul sezon a fost realizat și difuzat exclusiv în format TV și YouTube. Primul eveniment cu public a fost organizat la Teatrul Național din Iași, în mai 2022, unde a fost filmat și al doilea sezon în format digital. Sezonul trei a avut în centru comunitatea IMM din Brașov, în timp ce sezonul patru a fost axat pe fondurile PNRR. În iunie, la Cluj, a avut loc cea de-a treia și cea mai mare ediție a evenimentului IQ Digital Summit de până acum.

Comentarii

comentarii