Acasă Actualitate Ironii fine din partea lui Călin Dobra la adresa lui Nicolae Robu...

Ironii fine din partea lui Călin Dobra la adresa lui Nicolae Robu pe tema stadionului: ”Suntem gata să-i acordăm titlul de membru onorific”

1583
DISTRIBUIȚI

Noul stadion din Timișoara e inițiativa Consiliului Județean și mergem înainte cu ea, a anunţat Călin Dobra, preşedintele instituţiei, după ce primarul Timişoarei a dorit să fie primul şi să anunţe că arena care se va construi pe locaţia actualului stadion „Dan Păltinişanu” are studiu de prefezabilitate, lucru care nu s-ar fi realizat fără ca edilul-şef să fi insistat ca… terenul de sub stadion să fie trecut în proprietatea judeţului.

În fapt, era vorba despre o mică suprafaţă, aflată sub una din tribune, restul suprafeţei fiind deja al CJT. După ce reprezentantul administraţiei timişorene a ţinut să le laude primul cu reuşita unui proiect al celor de la judeţ, Dobra revine şi face ironii fine la adresa colegului său din administraţie. El îi mulţumeşte lui Robu şi îl îndeamnă să continue demersurile pentru susţinerea proiectului, care în final este al comunităţii, şi să insiste la premierul Orban pentru obţinerea hotărârilor de aprobare a demolării actualului stadion şi de finanţare a celui nou.
„Îi mulțumim însă primarului Nicolae Robu că promovează proiectele CJ Timiș. Suntem gata să-i acordăm titlul de membru onorific în echipa noastră de susținători. Iată și o altă sugestie pentru domnul Robu, dacă tot vrea să ajute: să insiste pe lângă premierul Ludovic Orban să adopte cele două hotărâri de guvern necesare pentru demolarea stadionului vechi și finanțarea celui nou. Ca să nu rămână doar simple vorbe angajamentele PNL pentru acest obiectiv”, a anunţat Călin Dobra.

Comentarii

comentarii