Acasă Administraţie ISJ Timiș a prezentat reparațiile făcute în școli de Primăria Timișoara

ISJ Timiș a prezentat reparațiile făcute în școli de Primăria Timișoara

DISTRIBUIȚI

În vederea pregătirii anului școlar 2022-2023, dar și pentru a răspunde nevoilor unităților de învățământ pe parcursul acestui an, Primăria Timișoara aduce spre informarea Inspectoratului Școlar Județean tipurile de reparații și intervenții pe care le-am derulat și pe care le va derula în perioada următoare.

“Am primit în cursul zilei de astăzi, o întrebare legată de situația reparațiilor din școli. Pentru a vă transmite informații corecte, având în vedere că nu ISJ gestionează partea de reparații, ne-am adresat Primăriei Municipiului Timișoara și am obținut următoarele date, pe care vi le comunicăm în cele ce urmează”, a explicat prof. Aura Danielescu, inspector șef al ISJ Timiș.

Bugetul alocat pentru anul 2022 (aprobat de către Consiliul Local) pentru lucrările de reparații solicitate biroului Educație și Incluziune este de 2.300.000 lei.

În acest moment, există următoarele tipuri de lucrări în execuție de echipele Colterm și de către cei de la Societatea Drumuri Municipale: reparații Grădinița PP2, reparații la instalația de apă-canal, Grădinița PP3, reparații la băi, hidroizolație și centrala termică de la Grădinița PP 36, reparații la aleile din curtea Liceului Tehnologic Electrotimiș, reparația aleilor de la Colegiul Tehnic Henri Coandă, reparații hidroizolație la acoperișul Liceului de Arte Plastice, reparații hidroizolație la acoperișul Grădinița PP37, înlocuirea coloanelor de scurgere la cămin la Liceul Azur.

Lucrările de reparații/intervenții/avarii planificate pentru perioada vacanței de vară sau până la finalul anului, în funcție de amploarea lucrărilor, sunt cuprinse în anexa atașată.

 

Comentarii

comentarii