Acasă Actualitate ISJ Timiș aduce explicații cu privire la elevul prins cu telefonul în...

ISJ Timiș aduce explicații cu privire la elevul prins cu telefonul în buzunar în timpul examenului la CNB

DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Județean Timiș aduce explicații cu privire cazul elevului de la Colegiul Național Bănățean, care a fost acuzat că a purtat telefonul la el în buzunar, în timpul examenului.

“La elevul eliminat din examen, situația este foarte clară, în timpul probei , a sunat telefonul , deci procedura a fost respectată și elevul a fost eliminat din examen. Au fost întocmite formalitățile necesare prevăzute in metodologie”, susține ISJ Timiș.

Reprezentanții ISJ mai atenționează că, din păcate, sunt date eronate vehiculate privind faptul ca nu au fost informați să depună la sala de bagaje dispozitivele.

Referitor la contestație, nimeni nu poate anula un fapt ce a avut loc în sala de examen.

“Noi am solicitat unității de invățământ respectarea cu strictete a procedurii de organizare și desfășurare a probelor de simulare a examenelor naționale.

Privind aspectul referitor la neprimirea la celelalte probe, avem informații diferite, elevul a plecat și nu a mai intrat la proba de matematica ( părinții fiind informați de aceste aspecte de către conducerea școlii ).

La simulări de examen, nu știu de astfel de situații. La examen se întâmpla sa solicite in instanța măsura dar fara o baza legală”, spune prof. Hogea Nicolae Cosmin, inspector șef adjunct al ISJ Timiș.

 

Comentarii

comentarii