Acasă Actualitate ISJ Timiș organizează Gala Premiilor pentru Directorii Anului

ISJ Timiș organizează Gala Premiilor pentru Directorii Anului

DISTRIBUIȚI

Pornită ca inițiativă a Asociației Elevilor din Timiș, din dorința de a-i celebra pe profedorii directori care prin poziția pe care o ocupă au capacitatea de a influența viața a mii de elevi prin fiecare decizie pe care o iau, Inspectoratul Școlar Județean Timiș în colaborare cu Organizațiile Sindicale , organizează Gala Premiilor pentru Directorii Anului.
 
Manifestarea va avea loc, în data de 4 octombrie 2023, la ora 16:00, și este cuprinsă în calendarul evenimentelor dedicate Zilei Mondiale a Educației, în Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, Bd. Revoluției din 1989, nr.17, Timișoara .
 
“Gala este dedicată directorilor unităților de învățământ din județ care prin managementul performant au creat premisele unei educații de calitate. Aceștia trebuie să fi ocupat funcția de director sau de director adjunct în anul școlar 2022-2023, în cadrul unei instituții de învățământ publice-nivel preuniversitar”, spune prof. Aura Danielescu, inspector șef al ISJ Timiș.
 
Premiile I, II și III se oferă pentru fiecare secțiune.
 
1.VIZIUNE EUROPEANĂ – este acel director care a găsit, prin Proiectele Erasmus , instrumentul esențial pentru crearea unui spațiu european al educației pentru sprijinirea implementării cooperării strategice europene în domeniul educației și formării (proiecte Erasmus la care unitatea a participat și/sau a fost gazdă).
 
 2.ANTREPRENORIAT- sunt premiați directorii ale căror inițiative
demonstrează eficiență antreprenorială în situații în care resursele nu sunt suficiente (fonduri atrase din alte surse).
 
 3.PERFORMANȚĂ/MOTIVARE ȘI IMPLICARE- sunt căutați directorii care au  obținut o îmbunătățire a performanței școlare prin creșterea numărului  de elevi cu premii și mențiuni la competițiile naționale și internaționale, raportat la numărul total de elevi ai unității și directorii care ,  alături de echipa lor (cadre didactice care au obținut premii și distincții) au făcut din școală un pol al cunoașterii în comunitate.

Comentarii

comentarii