Acas─â Economic IT Congress 2009 gata de start

IT Congress 2009 gata de start

1099
DISTRIBUIȚI

Mar┼úi, 26 mai, IT Congress 2009 ia start-ul la Centrul Regional de Afaceri din Timi┼čoara, CRAFT. Zece produc─âtori mondiali de IT se vor ├«nt├ólni cu 350 de reprezentan┼úi ai companiilor care au confirmat participarea la primul eveniment de aceast─â anvergur─â din zona central─â ┼či de vest a Rom├óniei.
Cisco, HP, Intel, Lenovo, Microsoft, Netapp, Novell, Oracle, Sun ┼či VMware… Stand-urile produc─âtorilor IT participan┼úi sunt la locul lor, cu numele brand-urilor. Mapele cu materialele de prezentare sunt deja preg─âtite. Agenda primei zile, ├«nr─âmat─â la intrare. Printre cabluri, servere, computere, CD-uri, un furnicar de oameni alerg├ónd de zir. La etajul I al Centrului Regional de Afaceri din Timi┼čoara, speciali┼čtii ETA2U sunt ├«n preg─âtiri febrile pentru deschiderea IT Congress 2009.
“├Än momentul de fa┼ú─â suntem pe ultima sut─â de metri a preg─âtirilor. Mont─âm, instal─âm, configur─âm. Practic, replic─âm ├«n cadrul expozi┼úiei o infrastructur─â complet─â a unei companii fizice, incluz├ónd aici: comunica┼úii, networking, data center, personal computing ┼či printing. Am dorit ca ├«n loc de discu┼úii pe marginea unui Power Point, s─â fim ├«n zone de Powered Demo. Este o provocare pe care ne-am asumat-o p├ón─â acum ├«n cadrul unor evenimente la o scar─â mult mai mic─â, cu un singur partener, unde am replicat buc─â┼úi de infrastructur─â IT. A venit momentul s─â le punem cap la cap ┼či s─â facem un ├«ntreg. Dorim astfel s─â punem la dispozi┼úia speciali┼čtilor IT certific─ârile ┼či expertiza noastr─â tehnic─â, dublate de competen┼úe tehnice ob┼úinute de oamenii no┼čtri ├«n cei 17 ani de existen┼ú─â pe care grupul ETA2U le-a str├óns pe pia┼úa transilv─ânean─â de IT“, declar─â Stelian C├ómpianu, Director Executive, ETA2U.
Dorin┼úa mare de participare la acest eveniment din partea firmelor confirm─â interesul acestora pentru ceea ce urmeaz─â s─â se ├«nt├ómple la CRAFT ├«n zilele de 26, 27 ┼či 28 mai. Nu doar demo-urile live vor fi la loc de cinste, ci ┼či prezent─ârile ┼či discu┼úiile libere dintre reprezentan┼úii firmelor transilv─ânene ┼či reprezentan┼úii produc─âtorilor mondiali de IT. Subiectele de discu┼úie vor adresa at├ót partea de tehnologie c├ót ┼či pe cea a beneficiilor aduse de aceasta, plus exemple de aplicare pe diferite verticale. S-au ad─âugat la acestea discu┼úii pe marginea multiplelor posibilit─â┼úi de finan┼úare a unor proiecte IT menite s─â implementeze aceste tehnologii. Ca r─âspuns la aceast─â agend─â, locurile din sala de prezent─âri s-au ocupat ├«n ├«ntregime, iar focus group-urile sunt deja complete.
“Suntem ├«nc├ónta┼úi c─â avem ├«nregistra┼úi ├«n acest moment peste 350 de participan┼úi din partea companiilor din Transilvania. Dac─â ini┼úial IT Congress a fost g├óndit pentru maxim 200 de persoane, datorit─â interesului foarte mare manifestat de firme, am fost nevoi┼úi s─â supliment─âm num─ârul de locuri. Dorim s─â mul┼úumim oficial pe aceast─â cale Camerei de Comer┼ú, Industrie ┼či Agricultur─â Timi┼čoara pentru ├«n┼úelegere ┼či ajutorul acordat ├«n organizarea acestui eveniment la CRAFT”, continu─â directorul executiv al ETA2U.

Un eveniment dedicat clientului final, nu un târg de oferte IT

Deschiderea firmelor invitate c─âtre acest eveniment se datoreaz─â ├«n mare marte conceptului abordat: crearea unui spa┼úiu de informare ┼či rela┼úionare direct─â dintre comunitatea de IT ┼či reprezentan┼úii a zece dintre cei mai mari produc─âtori de IT din lume, cu scopul comun de reducere a costurilor ┼či cre┼čtere a eficien┼úei firmelor prin tehnologii de ultim─â or─â. “Ne bucur─â foarte mult s─â putem facilita contactul direct dintre Comunitatea IT ┼či produc─âtorii tehnologiilor pe care ETA2U le sus┼úine ┼či promoveaz─â de at├ó┼úia ani. Suntem un integrator de sisteme cu peste 16 ani de experien┼ú─â ├«n implementarea solu┼úiilor ce vor fi prezentate ├«n cadrul IT Congress 2009. Implement├ónd deja ├«n propria noastr─â dezvoltare (dar ┼či ├«n cea a altor firme sau institu┼úii publice) majoritatea acestor tehnologii, am ├«n┼úeles faptul c─â de ele ar putea profita multe alte companii care se confrunt─â cu costuri crescute ┼či deficultate ├«n exploatarea sistemelor IT. Ceea ce am dorit noi s─â facem prin intermediul IT Congress 2009 este s─â etal─âm toate aceste posibilit─â┼úi, iar speciali┼čtii IT s─â poat─â alege. Tocmai de aceea acest eveniment nu va fi un teren pe care s─â concureze produc─âtorii de IT, ci o platform─â de maximizare a beneficiilor clientului final. Este un eveniment creat pentru clientul final, pentru c─â acum, mai mult ca oric├ónd, el este cel care hot─âr─â┼čte mersul acestei industrii”, a ├«ncheiat Stelian C├ómpianu.
Vasile Aniculaesei, Solution Partners Group Manager, Microsoft Rom├ónia, a ├«nt─ârit aceast─â declara┼úie: “Am r─âspuns invita┼úiei ETA2U de a participa la acest eveniment pe care l-a dedicat comunit─â┼úii de profesioni┼čti IT din vestul ┼či centrul Rom├óniei pentru c─â am v─âzut aici o oportunitate de a facilita comunicarea ├«ntre noi ┼či dumneavoastr─â, ├«ntre dumneavoastr─â ┼či partenerul nostru ETA2U. Suntem m├óndri de parteneriatul pe care ├«l avem cu ETA2U, un parteneriat construit ├«n decursul a zece ani de zile, un parteneriat ├«n care investi┼úiile ├«n competen┼úe ┼či succesele ob┼úinute au pus premisele unei colabor─âri de care dumneavoastr─â, profesioni┼čtii IT din aceast─â zon─â s─â beneficia┼úi. ETA2U este un partener care ne-a obi┼čnuit cu faptul c─â livreaz─â ┼či face ceea ce spune. ETA2U s-a pozi┼úionat ca un integrator de sistem ┼či un adev─ârat integrator de sistem ┼čtie s─â ia mai multe component care ├«mpreun─â creeaz─â solu┼úia de care dumneavoastr─â, clien┼úii ave┼úi nevoie. Un pas mai face ├«ns─â diferen┼úa de la vorbe la fapte ┼či anume c─â pentru fiecare component─â un adev─ârat integrator de sistem trebuie s─â prezinte mai multe variante unui anumit client. ┼×i ve┼úi vedea ┼či dumneavoastr─â, ├«n cadrul acestui eveniment, c─â fie c─â vorbim de virtualizare, de comunica┼úii unificate sau de securitate, ETA2U are acea baz─â de parteneri care s─â v─â pun─â dumneavoastr─â la dispozi┼úie posibilitatea de a alege. Important este s─â pute┼úi alege ├«n mod informat, iar ETA2U are profesioni┼čtii care s─â v─â ajute pe dumneavoastr─â, clien┼úii, ├«n alegerea corect─â. Suntem ├«ncrez─âtori ├«n faptul c─â, dup─â aceste trei zile, ve┼úi considera c─â a┼úi f─âcut o bun─â investi┼úie de timp. Aceasta este prima edi┼úie a evenimentului IT Congress; ┼úine de dumneavoastr─â ca ├«mpreun─â cu ETA2U s─â face┼úi ca acest eveniment s─â formeze o tradi┼úie. Asta pentru c─â dumneavoastr─â, speciali┼čtii IT din vestul ┼či Centrul Rom├óniei merita┼úi un eveniment al dumneavoastr─â, ├«n care vendori ┼či parteneri s─â vin─â aproape, c─âtre dumneavoastr─â.”

Comentarii

comentarii