Acas─â Eveniment Italian jefuit de 60.000 de euro, la Peciu

Italian jefuit de 60.000 de euro, la Peciu

1378
DISTRIBUIȚI

peciuPe un italian stabilit ├«n localitatea timi┼čean─â Peciu naivitatea l-a costat┬á 14.000 de euro. Putea s─â fie, ├«ns─â, mult mai r─âuÔÇŽ

Omul a fost ├«ntr-at├ót de naiv ├«nc├ót ┼či-a l─âsat casa ┼či economiile de sub saltea, adic─â 60 de mii de euro, pe m├óna unui t├ón─âr rom├ón de mare… ├«ncredere. Italianul a plecat pentru o perioad─â ├«n Peninsul─â, crez├ónd c─â bunurile sale vor fi ├«n siguran┼ú─â dac─â le las─â ├«n grija ÔÇťprietenuluiÔÇŁ s─âu.┬á Imediat ce proprietarul casei a plecat, t├ón─ârul de 27 de ani a luat banii de sub saltea ┼či, ├«mpreun─â cu un amic, a ├«ncercat s─â p─âr─âseasc─â ┼úara.

Nu a putut s─â ias─â din Rom├ónia cu at├ó┼úia bani, a┼ča c─â s-a ├«ntors la Peciu, unde s-a pus pe cheltuieli serioase ┼či a ├«nceput chiar s─â se laude┬á cu fapta sa. Prostia l-a costat scump: un alt amic i-a cerut 2.000 de euro, ca s─â nu-l toarne poli┼úi┼čtilor. Restul de bani, adic─â 49.000 de euro, i-a dat spre p─âstrare unei fete de numai 17 ani.

La ├«ntoarcerea acas─â, italianul a r─âmas ┼čocat, dar nu mut, c─âci imediat a sesizat problema organelor de ordine. Poli┼úi┼čtii au deslu┼čit imediat povestea, iar f─âptuitorii s-au ales cu dosare penale. Din cei 60.000 de euro, poli┼úi┼čtii au mai reu┼čit s─â recupereze doar 46.100. (O.M.)

Comentarii

comentarii