Acasă Eveniment Italian ruinat de o olteancă din Gorj. L-a păcălit cu 800.000 de...

Italian ruinat de o olteancă din Gorj. L-a păcălit cu 800.000 de euro. Femeia a fost încătuşată de poliţişti

6991
DISTRIBUIȚI

Simona Mărgăian Tiriplică, în vârstă de 30 de ani, din comuna Scoarţa, judeţul Gorj a fost reţinută pentru 24 de ore sub acuzaţia de înşelăciune, după ce a ruinat un italian în vârstă de 73 de ani, căruia i-a promis că se vor căsători şi vor avea copii, însă a reuşit să îl înşele cu aproximativ 800.000 de euro.

Tânăra din Gorj este acuzată că l-a păcălit pe Francesco Thiela, un italian cu 40 de ani mai în vârstă, cu o sumă uriaşă de bani și a fost arestată.

„În perioada mai 2015 – septembrie 2017, în mod repetat a indus în eroare cetățeanul italian, deposedându-l pe acesta de suma de 780.000 de euro”, se arată într-o informare a Poliţiei. Simona Mărgăian Tiriplică s-a folosit de ‘sentimentele de dragoste și pasiune dezvoltate de cetățeanul italian Francesco Thiela Alberto, în vârstă de 73 de ani’, promițându-i că se vor căsători și vor avea copii. Totuşi, tânăra a dus o viaţă de lux în toată perioada în care l-a păcălit pe italian, reuşind să îşi deschidă saloane de coafură în Bucureşti sau în Dubai, potrivit presei locale. Mai mult, românca şi-a construit o vilă la Scoarţa în Gorj.

Comentarii

comentarii