Acasă Eveniment Italianul care și-a împușcat fosta soție în cap a murit

Italianul care și-a împușcat fosta soție în cap a murit

342
DISTRIBUIȚI

Italianul care și-a împușcat fosta soție în cap, la Vânju Mare, a decedat din cauza rănilor grave.

A nins asta noapte peste Pușcași, satul natal al Loredanei, dar stratul de zăpadă nu poate acoperi durerea determinata de uciderea în stil mafiot a Loredanei.

Astăzi, în a doua zi de Crăciun, localnicii au mers la biserica din sat. S-au rugat pentru sănătate dar și pentru sufletul victimei de la Vânju Mare.

Localnicii spun ca mâine vor fi cu toții prezenți la înmormântare.

Între timp, italianul care i-a luat viața Loredanei, a murit.

Mama Loredanei, spune familia, va ajunge si ea la înmormântare, dar, deocamdată, medicii încă nu au permis externarea femeii care este internata la Spitalul Parhon din Iași.

Loredana, o femeie în vârstă de 43 de ani a fost împușcată mortal, joi dimineață, în fața unui magazin din centrul oraşului Vânju Mare, judeţul Mehedinţi. Românca a fost împuşcată mortal în plină stradă de fostul soţ, cetăţean italian. Cu ceva vreme înainte, victima ceruse protecţie de la autorităţi.

O femeie a fost executată în stradă, la Vânju Mare, în judeţul Mehedinţi. Fostul soţ i-a pus pistolul la tâmplă, apoi a încercat să îşi ia viaţa cu aceeaşi armă.

A urmărit-o, a vânat-o, iar femeia a avut ordin de protecţie până acum două săptămâni. Poliţiştii vor să afle acum dacă individul, cetăţean italian, deţinea arma legal sau a adus-o ilegal la noi în ţară.

Cei doi s-au căsătorit în Italia, în 2014. În ultima vreme se mutaseră în România şi aveau o afacere de pompe funebre, la Vaslui. În luna iunie, Loredana a cerut protecţia Poliţiei.

Era terorizată, iar judecătorii i-au interzis bărbatului să se apropie de ea la o distanţă mai mică de 50 de metri. Ca să-i piardă urma, victima a fugit în celălalt capăt al ţării, la Vânju Mare. Iar agresorul a plecat o vreme în Italia.

În noiembrie, cu câteva zile înainte de expirarea ordinului de protecţie, bărbatul a venit în România. Avea un singur plan. A aterizat pe Otopeni. Nu se ştie dacă arma, de producție italiană, a fost adusă atunci fraudulos în ţară sau nu.

Între timp, Loredana îşi refăcuse viața, cu bărbatul care azi abia se ţinea pe picioare lângă cadavrul femeii.

Italianul, în vârstă de 73 de ani, a fost operat de urgenţă, dar astăzi și-a pierdut viața.

Comentarii

comentarii