Acasă Actualitate Iubire, emoții, pasiune! Cerere în căsătorie inedită la ISU Timiș

Iubire, emoții, pasiune! Cerere în căsătorie inedită la ISU Timiș

716
DISTRIBUIȚI

Iubire, emoții, pasiune – sunt ingredientele unei povești unice și de neuitat pentru doi dintre pompierii din cadrul ISU Timiș, pentru care data de 24 martie 2021 va reprezenta, cu siguranță, una dintre cele mai de preț amintiri.

“Vrei să fii soția mea? – au fost cuvintele scrise astăzi din accesorii și echipamente specifice și rostite cu multă emoție de colegul nostru la finalul ședinței de pregătire, pe clădirea subunității din Timișoara, unde își desfășoară activitatea atât el, cât și iubita sa.

Cu ajutorul colegilor, tânărul ofițer a reuşit să pregătească totul ca la carte, pentru a-și cere iubita în căsătorie, într-o manieră inedită și neaşteptată.

Timpul s-a oprit în loc când, cu inelul de logodnă, un buchet de trandafiri și în aplauzele colegilor, colegul nostru i-a adresat iubitei sale întrebarea fericirii. Surprinsă și vizibil fericită, colega noastră nu a ezitat să spună „Da” din toată inima.

Pentru orice pompier militar, niciun moment nu poate fi mai încărcat de semnificații decât cel al realizării echilibrului armonios între viaţa de familie şi carieră.

Le dorim să trăiască dragostea veșnică, iar iubirea lor să fie un exemplu de loialitate și dăruire!”, este mesajul ISU Timiș.

 

Comentarii

comentarii