Acasă Eveniment Iubitul unei femei a fost arestat, după ce a bătut-o cu tot...

Iubitul unei femei a fost arestat, după ce a bătut-o cu tot ce a găsit prin bucătărie

498
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Arad a fost arestat pentru 30 de zile, după ce şi-a bătut iubita cu mai multe ustensile folosite în bucătărie, la prepararea mâncării. Femeia a fost lovită atât de grav, încât are nevoie de aproape o lună de îngrijiri medicale, fiind internată în spital.

Bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, apoi magistraţii au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, din cauza gravităţii rănilor provocate concubinei.

Bărbatul care și-a bătut concubina cu diferite ustensile de bucătărie a ajuns în arest. Acesta, în vârstă de 43 de ani, a fost reținut ieri de polițiștii Secției 1 Vlaicu pentru violență în familie. După ce a stat în arest pentru 24 de ore și a ajuns în fața magistraților, el a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informează glsa.ro.

Femeia a fost internată în spital cu răni grave, care necesită aproape o lună de îngrijiri medicale, după ce iubitul său a bătut-o în bucătărie, lovind-o cu mai multe obiecte de uz casnic. Se pare că totul a pornit de la o discuţie în contradictoriu.

Comentarii

comentarii