Acasă Actualitate Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special...

Iulius Town deschis în a doua zi de Paște. Află programul special al magazinelor tale favorite!

DISTRIBUIȚI

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, ci și valorile care ne definesc și aduc comunitatea împreună. Ca în fiecare an, de Paşte, Iulius Town are un orar special. 

Sărbătorile pascale sunt un prilej pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi, astfel că, în perioada următoare, programul Iulius Town este unul special. Sâmbătă, 4 mai 2024, ai timp să achiziționezi ultimele produse de pe lista de cumpărături deoarece, atât magazinele din Iulius Mall, cât și Auchan sunt deschise până la ora 18.00. Duminică, în prima zi de Paște, cu toții merităm un moment de respiro, astfel că magazinele și hipermarketul vor fi închise. Auchan redeschide luni, 6 mai, de la ora 10.00, până la ora 22.00, iar magazinele din Iulius Mall revin la programul normal: 10.00 – 22.00.

 Fără pauză de la filme – Cinema City din Iulius Mall, deschis în fiecare zi

 Cinema City vă așteaptă sâmbătă la film, în intervalul orar 10.30 – 16.00, iar în prima zi de Paște, între orele 13.30 – 23.00. De luni, programul revine la normal: 10.30 – 23.00.

 

Comentarii

comentarii