Acasă Cultura Jacques Herold. A început vânătoarea de comori, la Muzeul de Artă Timișoara

Jacques Herold. A început vânătoarea de comori, la Muzeul de Artă Timișoara

DISTRIBUIȚI

Muzeul Național de Artă Timișoara declară, în perioada 4-9 iulie, „Săptămâna Jacques Herold la Timișoara”! Muzeul de Artă Timișoara organizează un concurs dedicat publicului de toate vârstele, o activitate creativă potrivită zilelor călduroase de vară.

Pentru a participa la această activitate este necesară documentarea despre viața și creația artistului Jacques Herold, vizitarea expoziției în cadrul muzeului, completarea formularului online disponibil aici: https://forms.gle/4jQVDSwtXRVsusJU8 sau depunerea răspunsurilor la chestionar in variantă fizică, la intrarea în sălile expoziției.

Conceput ca o competiție tip “vânătoare de comori”, acest dialog între muzeu și iubitorii de artă este destinat cunoașterii mai aprofundate a expoziției „Complice des poètes – Gravuri și litografii Jacques Herold în ediții bibliofile”, prezentă până pe 15 iulie 2022 pe simezele Palatului Baroc din Timișoara.

Lucrările din expoziție provin exclusiv din colecții particulare, mai concret din colecția Cristina Simion și Emilian Radu România.

În urma participării la competiție vor fi aleși prim tragere la sorți 20 de câștigători care vor fi recompensați cu materiale promoționale ale expoziției.

Vă încurajăm să participați și să vă înfrumusețați timpul prin intermediul artei și al poveștilor despre artiști! – îndeamnă MNArT.

Muzeul Național de Artă Timișoara este deschis publicului în perioada verii de miercuri până duminică, între orele 13:00 – 21:00. https://www.facebook.com/MNARTM.RO/ https://instagram.com/muzeulnationaldearta.timisoara?igshid=YmMyMTA2M2Y

Comentarii

comentarii