Acasă Eveniment Jaful de la magazinul de piese auto din Timişoara a fost o...

Jaful de la magazinul de piese auto din Timişoara a fost o înscenare

469
DISTRIBUIȚI

Jaful care ar fi fost comis sâmbătă la un magazin de piese auto din Timişoara a fost, de fapt, o înscenare, vânzătoarea recunoscând că şi-a dat singură doi pumni în faţă, s-a legat, iar apoi a ascuns banii în lenjeria intimă.
Vânzătoarea a susţinut, sâmbătă, că un bărbat a intrat peste ea în magazin, a ameninţat-o cu un cuţit, a legat-o, a lovit-o în zona feţei şi i-a furat încasările. După confruntarea cu un martor, vânzătoarea ar fi recunoscut, însă, că ea ar fi pus totul la cale şi le-a povestit anchetatorilor că avea nevoie de bani pentru sărbătorile de Paşti.

CITEŞTE ŞI: Jaf la un magazin de piese auto din Timişoara – FOTO

Anchetatorii au intrat la suspiciuni şi când au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona pe unde femeia susţinea că a fugit atacatorul şi au văzut că în imagini nu apare nicio persoană.
Vânzătoarea ar fi recunoscut şi că s-a lovit singură în zona feţei, pentru ca totul să pară cât mai real, şi că ar fi ascuns banii în lenjeria intimă. Femeia avea datorii la bancă şi la diverse persoane. Ea riscă acum o pedeapsă cu închisoare, pentru delapidare sau pentru gestiune frauduloasă.
Femeia le povestise poliţiştilor că în magazin ar fi intrat un bărbat cu şapcă şi cu ochelari şi că acesta s-ar fi arătat interesat de mai multe produse, în final hotărând să cumpere un deodorant auto. În momentul când vânzătoarea ar fi deschis casa de marcat pentru a încasa banii de la client, bărbatul ar fi scos un cuţit, ar ameninţat-o şi apoi ar fi legat-o mâini, după care ar fi furat aproape 4.000 de lei, bani din încasările din ultimele trei zile.

Comentarii

comentarii