Acasă Eveniment Jandarmii Grupării Mobile Timișoara au ajutat un copil pierdut să se întoarcă...

Jandarmii Grupării Mobile Timișoara au ajutat un copil pierdut să se întoarcă în brațele mamei

DISTRIBUIȚI

Ziua de marți a fost marcată de un eveniment care se putea încheia tragic, pentru un băiat de 9 ani, pierdut de mama sa, în timp ce se aflau la cumpărături, în zona Pieței Dacia din Timișoara.

În jurul orei 17.30, echipajului de jandarmi aflat în executarea serviciului de patrulare, i-a atras atenția un copil aflat pe trotuar, în apropierea pieței, care părea speriat și debusolat. Discutând cu acesta, colegii au aflat că băiatul are 9 ani și că se rătăcise de mamă, în timp ce făceau cumpărăturile.

Jandarmii au reușit să îl liniștească și în același timp să o contacteze pe mamă, îndrumând-o pe aceasta spre locul de întâlnire cu fiul său. Revederea a fost emoționantă atât pentru cei doi, cât și pentru jandarmii care au reușit să le fie de ajutor.

”Deși finalul acestui incident este unul fericit, reamintim tuturor cetățenilor, recomandarea pe care o transmitem permanent:

Supravegheați copiii, dacă aceștia vă însoțesc în spații aglomerate, iar dacă vă aflați în situația în care aveți nevoie de ajutor, apelați la sprijinul celei mai apropiate patrule de jandarmi sau numărul unic de urgență “112”,” transmit jandarmii.                           

Comentarii

comentarii