Acasă Actualitate Jandarmii timișoreni, băgați în ședință înainte de startul sezonului 2021-2022

Jandarmii timișoreni, băgați în ședință înainte de startul sezonului 2021-2022

232
DISTRIBUIȚI

Sezonul competițional 2021-2022 se apropie de start, la mai multe discipline sportive. Jandarmii timișoreni, prezență relativ constantă la meciurile de fotbal desfășurate pe Arena „Francisc von Neumann” din Arad, au luat și ei parte la o ședință de pregătire desfășurată pe același stadion.

Împreună cu Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara, la eveniment au luat parte și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Județului Arad, Serviciului Județean Poliție Transporturi Arad, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Arad, societății specializate de protecție și pază și Clubului Sportiv UTA.

„Pe timpul întâlnirii au fost stabilite direcțiile de acțiune, modul de cooperare și canalele de comunicare între instituții. Activitățile s-au încheiat cu o aplicație practică desfășurată de efective ale Grupării de Jandarmi Mobile «Glad Voievod» Timișoara”, transmite Elena Margareta Fînață, purtător de cuvânt al grupării de jandarmi timișorene.

Comentarii

comentarii