Acasă Actualitate Jandarmii timișoreni și-au prezentat activitatea din 2019

Jandarmii timișoreni și-au prezentat activitatea din 2019

451
DISTRIBUIȚI

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timișoara și-a prezentat joi, 9 ianuarie, în „Aula Magna” a Universității de Vest din Timișoara, activitatea din anul 2019. La eveniment au participat directorul Direcției Logistice din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, colonel Robert Matei, prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, dar și alți reprezentanți ai structurilor M.A.I. și ai instituțiilor din județul Timiș cu care jandarmeria colaborează.

În cadrul activității de evaluare, comandantul unității, colonel Cîmpan Remus Ioan a prezentat cele mai importante evenimente la care gruparea de jandarmi a participat în 2019: summit-ul șefilor de Stat și de Guvern ai țărilor membre Uniunii Europene de la Sibiu, vizita Papei Francisc în municipiul Blaj, Serbările de la Țebea, aniversarea Zilei Naționale a României șialte manifestările sportive, cultural-artistice, religioase, comemorative, dar și cele electorale.

În cadrul prezentării, a fost evidențiată buna cooperare și colaborare cu autoritățile publice: Instituția Prefectului Judeţului Timiş, Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara și alte structuri ale M.A.I sau ale altor ministere.

Comentarii

comentarii