Acasă Actualitate Jandarmii timişoreni vor fi prezenți, și în acest an, în apropierea lăcașelor...

Jandarmii timişoreni vor fi prezenți, și în acest an, în apropierea lăcașelor de cult, la manifestațiile de Paște. Evitați locurile aglomerate și respectați măsurile stabilite!

476
DISTRIBUIȚI

Jandarmii Grupării Mobile Timişoara vor fi angrenați în misiuni specifice în perioada minivacanţei de Paște, atât înainte, cât și în timpul sărbătorii efective. În primul rând, aceștia se vor afla în proximitatea lăcașelor de cult în timpul manifestațiilor religioase, pentru a asigura o desfășurare a evenimentelor în deplină siguranță, transmit reprezentanții jandarmilor.

În general, în această minivacanță, cele mai multe dintre misiunile jandarmilor timișoreni vor fi cele de asigurare şi menţinere a ordinii publice, desfășurate în cooperare cu inspectoratele de jandarmi judeţene, cu structurile de poliţie şi cu Poliția de frontieră. Echipajele aflate în serviciu, răspund la apelurile venite din partea cetăţenilor, la dispeceratul unităţii, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

„Pentru a preveni producerea de evenimente ce ar putea duce la tulburarea ordinii şi siguranţei publice, jandarmii recomandă cetăţenilor să evite locurile foarte aglomerate şi să respecte măsurile stabilite pentru prevenirea şi combaterea răspândirii pandemiei de COVID-19”, explică Emilia Margareta Fînață, ofițerul de Infromare, relații publice și cu publicul al Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara.

Comentarii

comentarii