Acas─â Actualitate Jocurilor regionale Special Olympics

Jocurilor regionale Special Olympics

454
DISTRIBUIȚI

Funda┼úia „Pentru Voi” Timi┼čoara va organiza, ├«n colaborare cu Special Olympics Rom├ónia, vineri, 29 mai, ├«ntre orele 11 – 16, la Sala “Constantin Jude” din Timisoara, cea de-a V-a editie a Jocurilor regionale Special Olympics. Evenimentul se va desf─â┼čura ├«n cadrul S─âpt─âm├ónii Olimpice ini┼úiate de Clubul Rotary Timi┼čoara. Toate organiza┼úiile, ┼čcolile ┼či institu┼úiile care lucreaz─â cu persoane cu dizabilit─â┼úi intelectuale, din zona de vest a ┼ú─ârii, s─â se ├«nscrie ├«n concurs. Competi┼úia se adreseaz─â persoanelor cu dizabilit─â┼úi intelectuale cu v├órsta peste 16 ani ┼či va cuprinde cinci probe: atletism – 50 m, baschet – aruncare la co┼č, baschet – dribling printre obstcole ┼či pentru persoanele cu abilit─â┼úi fizice sc─âzute fotbal – ┼čuturi la poart─â ┼či pase la ┼úint─â. Organizatorii vor asigura o mas─â rece precum ┼či toate condi┼úiile pentru desf─â┼čurarea probelor sportive. Nu se acoper─â cheltuielile de cazare ┼či transport.
„Jocurile Special Olympics au devenit o tradi┼úie la Timi┼čoara at├ót pentru tinerii cu dizabilit─â┼úi intelectuale care le a┼čteapt─â cu ner─âbdare, c├ót ┼či pentru comunitatea de afaceri local─â care le-a sus┼úinut de cinci ani ├«ncoace”, a declarat Laila Onu, directorul executiv al Funda┼úiei „Pentru Voi”.
Pentru organizarea competi┼úiei se vor implica studen┼úi voluntari din cadrul Facult─â┼úii de Educa┼úie Fizic─â ┼či Sport din cadrul Universit─â┼úii de Vest Timi┼čoara, precum ┼či Prim─âria ┼či Consiliul Local Timi┼čoara.
Informaţii la tel: 0256-228 062, fax 0356-421 215 sau e-mail pentruvoi@pentruvoi.ro sau andreea.sterea@pentruvoi.ro sau sa vizitati www.pentruvoi.ro.

Comentarii

comentarii