Acasă Actualitate Judecătoarea Adriana Stoicescu denunța tentativa nereușită a unor băieți din servicii de...

Judecătoarea Adriana Stoicescu denunța tentativa nereușită a unor băieți din servicii de a intra prin efracție în locuința sa

DISTRIBUIȚI

Judecătoarea Adriana Stoicescu a dezvăluit că persoane necunoscute au încercat să intre în locuința sa, când se afla la serviciu, însă ușa de la intrarea nu a cedat, în ciuda încercărilor disperate.

Cunoscută pentru modul ironic in care tratează, uneori, amenințările si pericolele care o pândesc din umbra, judecătoarea de la Curtea de Apel Timișoara, fosta președinta a Tribunalului Timiș, le-a adresat un mesaj, in care-i roagă ca, data viitoare, sa nu mai distrugă yala sau tocul ușii, pentru ca este de acord sa colaboreze si sa le lase cheia de la apartament.

„Îi rog frumos, da’ frumos de tot, pe băieții care vor să-mi intre în casă, probabil să îmi schimbe tehnica, să nu mai facă rele din astea. Stabilim un loc unde le las cheia și pa. Aștept mesaj, puteți veni mâine că am zi de shopping. Va pup! PS Vă las niște bere în frigider și vedeți că nu mai funcționează telecomanda de la tv”, este mesajul adresat vizitatorilor misterioși de fosta președinta a Tribunalului Timiș.

Unii fani ai Adrianei Stoicescu i-au recomandat să anunțe poliția, pentru că sigur este vorba despre niște hoți aflați la prima lovitură.

Adriana Stoicescu susține că este vorba despre băieții cu ochi albaștri, cum li se mai spune meseriașilor din serviciile secrete, mai ales SRI. „Știu sigur că, uneori, băieții tocmai așa fac (lasă urme vizibile n.n.) … Așa s-au gândit și ei… că la câți am trimis la “studii”, ăiă ar fi de vina… nu i bai”.

Printre zecile de comentarii, se distinge cel al avocatului civilist Cristian Clipa, un mare admirator al judecătoarei, care a înțeles ca, la ironie, sa dea replici tot în ton ironic: „Lipsa asta de profesionalism mă deprimă…”.

Potrivit avocat penalist Florin Kovacs, în cazul în care pe numele magistratului de la Curtea de Apel Timișoara ar fi emis un mandat de siguranță națională, care cuprinde interceptări și filaje, de instalarea tehnicii se poate ocupa atât SRI, cât și specialiștii de la DNA sau BOS, scrie impactpress.ro.

Comentarii

comentarii