Acasă Actualitate Judeţul Timiş are nevoie de 40 de microbuze şcolare în mediul rural....

Judeţul Timiş are nevoie de 40 de microbuze şcolare în mediul rural. Acestea vor veni în toamnă

480
DISTRIBUIȚI

microbuz transport scolar

„Sunt ferm convins că judeţul Timiş va putea beneficia de numărul de microbuze pe care l-am solicitat”, spune Călin Dobra, vicepreşedinte CJ Timiş

La unele şcoli e greu de ajuns, mai ales în mediul rural, iar elevii sunt nevoiţi să parcurgă distanţe apreciabile pe jos. Judeţul Timiş mai are nevoie de microbuze şcolare. Acestea vor veni, cel mai probabil, în toamna acestui an, la început de an şcolar. Consiliul Judeţean Timiş a cerut 40 de microbuze pentru transportul elevilor din mediul rural. Consiliului Judeţean Timiş i s-a solicitat necesarul de microbuze şcolare – 16 plus 1 locuri – autovehicule achiziţionate de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, care vor fi distribuite unităţilor administrativ-teritoriale în vederea transportului elevilor din unităţile de învăţământ preniversitar de stat din mediul rural.

„S-ar rezolva în totalitate situaţia transportului şcolar pe raza judeţului”

B53A8974

„În urma solicitării transmise de către Inspectoratul Şcolar, privind necesarul de microbuze la nivelul judeţului Timiş pe unităţi şcolare şi în urma solicitărilor primite la nivelul consiliului judeţean de către unităţile administrativ-teritoriale transmitem către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice solicitarea pentru un număr de 40 de microbuze la nivelul judeţului Timiş, în urma căreia s-ar rezolva în totalitate situaţia transportului şcolar pe raza judeţului. Sunt ferm convins că judeţul Timiş va putea beneficia de numărul de microbuze pe care l-am solicitat şi datorită faptului că suntem cel mai mare judeţ ca suprafaţă din ţară. Aşteptăm cu nerăbdare comunicarea din partea ministerului a numărului de microbuze care vor fi alocate judeţului Timiş, lucru care cred că se va face în cel mai scurt timp posibil, după centralizarea la nivel naţional a tuturor propunerilor venite din judeţe”, spune Călin Dobra, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.

 

Comentarii

comentarii