Acasă Actualitate Junior maraton, de Ziua copilului, la Timișoara. Probele și programul

Junior maraton, de Ziua copilului, la Timișoara. Probele și programul

DISTRIBUIȚI

Nu mai e mult și vine Ziua Copilului, care readuce un concurs iubit de toții cei mici: JUNIOR MARATON TIMIȘOARA 2024 se pregătește de a șaptea ediție în care să promoveze sportul în rândul copiilor de vârstă școlară. Concursul este de tip open – se pot înscrie gratuit copii sub 14 ani, care pot participa la probele de alergare respectiv ciclism.

Invităm copiii sub 14 ani să alerge și/sau să pedaleze duminică 26 mai 2024, separat pe categorii de vârstă și de sex, doar pentru plăcerea unei zile în aer liber ori pentru un loc pe podium, fie la una din probe, fie la amândouă.

Pentru că noi considerăm că fiecare copil este un câștigător, fiecare dintre ei va primi o plăsuță cadou de 1 Iunie, de data aceasta cu mai multe surprize mulțumită sponsorilor evenimentului, dar și o medalie de participare.

Cei mai rapizi vor fi premiați, separat pe categorii de vârstă și de sex, pe baza cronometrării cu chip, cu diplome, cupe și vouchere cadou.

JUNIOR MARATON TIMISOARA 2024 este organizat de Clubul Sportiv Tibiscus și se desfășoară în cadrul unui proiect finanțat prin “Fondul Ro Bike Valley” cu sprijinul Fundaţiei Comunitare Timişoara și susținut de Decathlon România. Intră și tu în comunitatea RO Bike Valley pentru a promova ciclismul în comunitate!

JUNIOR MARATON TIMISOARA 2024 are ca sponsor principal compania PVL – Groupe Plastivaloire, căreia i s-au alăturat în acest an AUR’A, Contakt, PROFI, Farmacia Roz și Fiterman Pharma, un eveniment care se desfășoară în cadrul unui parteneriat cu Muzeul Satului Bănățean Timișoara, LiniaDeSosire.ro și Asociația Banat 84, cu sprijinul Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Banat” al Județului Timiș, Clubul Sportiv Alternative TM, Family Dental Clinic, Retrasib SRL și Harting RO Automotive SRL.

Vă așteptăm cu mare drag:

Când: duminică 26 mai 2024 de la ora 8:00 la ora 9:50

Unde: Muzeul Satului Bănățean Timișoara

Înscrieri: doar la fața locului; pentru operativitate, vă rugăm să vizitați site-ul concursului și să descărcați Fișa de înscriere, pe care să o aduceți gata completată!

Proba de alergare: duminică 26 mai 2024 de la ora 10:00

Proba de ciclism: duminică 26 mai 2024 de la ora 11:30

Premierea: duminică 26 mai 2024 de la ora 13:00

Categorii de vârstă, trasee, program, alte informații:  https://cs.tibiscus.ro/jmt/  

Comentarii

comentarii