Acasă Actualitate Juristul Tiberiu Negrei: „Primăria Timişoara trebuie să-i reangajeze pe oameni!”

Juristul Tiberiu Negrei: „Primăria Timişoara trebuie să-i reangajeze pe oameni!”

459
DISTRIBUIȚI

Sindicatului Liber al Angajaţilor din cadrul Primăriei Timişoara a trimis, vineri, 6 aprilie, Primăriei şi Consiliului Local Timişoara şi Poliţiei locale o adresă prin care solicită punerea în aplicare a deciziei civile nr. 699, dată de Curtea de Apel, în 20 martie 2012, irevocabilă, din Dosarul nr.7627|30 din 2010.

 

Juristul Tiberiu Negrei, preşedintele sindicatului, a spus că dicizia anulează cele două organigrame, nr. 330 şi 331, prin care au fost trimişi în şomaj mai mulţi angajaţi de la poliţie şi de la primărie.

„I-am amintit primarului că decizia este irevocabilă şi trebuie pusă în aplicare, iar oamenii trebuie reangajaţi. Azi, 6 aprilie, am înregistrat adresa sindicatului la primărie, după discuţia cu domnul primar, de ieri, 5 aprilie. Am aflat cu surprindere că primăria şi poliţia locală vor face cerere de revizuire a hotărârii Curţii de Apel Timişoara. Cu alte cuvinte, o contestă. Atunci am trimis această adresă prin care atragem atenţia că decizia trebuie pusă în aplicare, nu contestată, conform legii, în 30 de zile de la pronunţare, 20 martie – 20 aprilie”, a declara Negrei.

Amintim că au fost trimişi în şomaj peste 200 de persoane, dar sprijinul sindicatului a fost solicitat de 50 de persoane, foşti angajaţi.

Comentarii

comentarii