Acasă Eveniment Jurnalista Anca Mureșan, găsită moartă în apele Mureşului, după întâlnirea cu un...

Jurnalista Anca Mureșan, găsită moartă în apele Mureşului, după întâlnirea cu un interlop

DISTRIBUIȚI

Tragedie în Arad. Jurnalista Anca Mureşan a murit în apele Mureșului, după ce s-a întâlnit cu un interlop cu care ar fi avut o relaţie. De-a lungul timpului, ziarista făcuse plângeri la poliție pentru că era agresată.

Anca Mureșan avea 47 de ani și era o cunoscută jurnalistă în Arad. Miercuri seara, aa a ieșit la plimbare cu trotineta alături de iubitul ei, un interlop cunoscut din zonă. Femeia s-ar fi aflat sub influenţa substanțelor cu efect psihoactiv în momentul în care a intrat în apele Mureşului. Hainele i-au fost găsite pe malul râului, conform Aradon.

Dispariţia Ancăi Mureşan a fost sesizată joi după-amiază, după ce bărbatul cu care ar consumat substanţe interzise şi-a revenit de sub efectul halucinogen şi a alertat Poliţia. Pompierii au început căutările pe cursul râului.

„Aseară în jurul orei 20.30 un echipaj de căutare a Detașamentului Arad s a deplasat pe Mureș în amonte de orașul Pecica la sesizarea unei persoane care a vazut pe suprafață apei un cadavru. Acesta a fost recuperat de către echipajul detașamentului Arad și predat celor de la medicină legală. Cadavrul este de sex feminin”, au anunţat pompierii arădeni, conform criticarad.

După zile întregi de căutări trupul neînsuflețit i-a fost descoperit. Moartea Ancăi Mureşan a lăsat însă multe semne de întrebare. Ea a cerut la un moment dat ajutorul Poliţiei pentru că se simţea hărţuită cu cei cu care avea unele legături, acei interlopi din zona Aradului.

Apropiaţii spun că Anca Mureşan era inteligentă și ambițioasă, însă după moartea tatălui ei din cauza coronavirusului, viața jurnalistei s-a schimbat complet. Ea a intrat într-o depresie care ar fi împins-o să consume droguri. Mai mult, ea a pierdut casa părinţilor săi. Prietenii jurnalistei cred că Anca a fost ucisă de interlop.

Comentarii

comentarii