Acasă Eveniment Jurnaliști înjurați și amenințați cu bătaia de angajații CFR în Gara de...

Jurnaliști înjurați și amenințați cu bătaia de angajații CFR în Gara de Nord. Directorul CFR Călători Timișoara se dezice de comportamentul acestora

DISTRIBUIȚI

gara timisoaraMai mulți jurnaliști au fost la un pas de a fi agresați fizic de angajații CFR Călători în gara din Timișoara, aseară, puțin după miezul nopții. Aceștia se aflau pe peronul gării unde filmau trenul București-Timișoara care a ajuns în gară cu foarte mare întârziere. Jurnaliștii au fost înjurați, și amenințați că vor fi bătuți și că li se va sparge echipamentul de filmare.

Jurnaliștii se pregăteau să filmeze momentul în care trenul București-Timișoara a avut o întârziere de aproape patru ore, în Gara de Nord. Un mecanic al unui tren s-a simțit deranjat de lumina de la camerele de filmat. Acesta a ieșit în ușa trenului și a început să îi înjure și să îi amenințe pe jurnaliști.

La scurt timp, mai mulți angajați de la CFR Călători s-au îndreptat spre jurnaliști. Aceștia aveau în mână ciocanele cu care verifică roțile trenurilor. Unul dintre angajați le-a transmis jurnaliștilor că dacă nu vor opri camerele de filmat, atunci le va sparge echipamentul.

Călătorii care se aflau la acea oră pe peron au sărit în sprijinul jurnaliștilor.

Florin Blăgăilă, directorul CFR Călători Timișoara se poziționează împotriva comportamentului angajaților săi care, aseară, au înjurat și amenințat cu bătaia niște jurnaliști.

Directorul CFR Călători Timișoara a transmis că va viziona înregistrările jurnaliștilor și camerele de supraveghere care au surprins momentul conflictului și că a demarat o anchetă în urma căreia cei vinovați vor fi trași la răspundere.

Acesta a mai precizat că nu tolerează astfel de comportamente din partea angajaților CFR Călători Timișoara și că dezaprobă gestul acestora.

Mai mult, directorul CFR Călători Timișoara și-a cerut scuze presei, scrie antena3.ro.

Comentarii

comentarii