Acasă Eveniment Jurnaliştii din Timişoara sunt invitaţi la concursul cu tematică medicală „Măsoară pulsul...

Jurnaliştii din Timişoara sunt invitaţi la concursul cu tematică medicală „Măsoară pulsul în cuvinte”

406
DISTRIBUIȚI

jurnalistii din timisoaraPremiile constă într-un notebook performant ASUS, un telefon Samsung Galaxy sau un reportofon Olympus, plus o amplă mediatizare a articolelor.

Jurnaliştii din Timişoara din presa scrisă, radio sau online şi TV dornici de a câştiga un notebook performant ASUS, un telefon Samsung Galaxy sau un reportofon Olympus sunt invitaţi să participe la concursul cu tematica medicală “Măsoară pulsul în cuvinte!”.

Concursul este organizat de către Fundaţia Română a Inimii, preşedinte prof. dr. timişorean, Dan Gaiţă, împreună cu Societatea Română de Cardiologie. Participanţii se pot înscrie cu un număr nelimitat de articole pe unul sau mai multe canale media, până în 21 iunie. Pe lângă premiile puse în joc, concursul îi va răsplăti pe jurnalişti cu cea mai amplă mediatizare a informaţiilor despre insuficienţa cardiacă. Fundaţia Română a Inimii a fost înfiinţată de către cei 1.000 de medici specialişti cardiologi din România, membri ai Societăţii Române de Cardiologie pentru implementarea strategiei naţionale în domeniul prevenţiei bolilor cardiovasculare şi pentru susţinerea campaniilor de sănătate a populaţiei din România. Jurnaliştii care doresc să se înscrie pot să o facă trimiţând un e-mail pe adresa office@romanianheart.ro, în atenţia Andreei Manea. Mailul trebuie să cuprindă: numele întreg, canalul media
materialul jurnalistic cu care intră în concurs şi data la care a fost publicat/difuzat. Fiecare concurent acceptat în concurs, va fi notificat online de către organizatori. Materialele intrate în concurs vor fi publicate pe www.romanianheart.ro și pe paginile de Facebook ale Fundației Române a Inimii.

Comentarii

comentarii