Acasă Actualitate Justificând înmulțirea țânțarilor, Nicolae Robu atacă hater-ii

Justificând înmulțirea țânțarilor, Nicolae Robu atacă hater-ii

3446
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu s-a dezlănțuit împotriva hater-ilor, într-o nouă postare pe Facebook, de data aceasta pe tema țânțarilor. Dacă cu doar o zi în urmă îi îndemna pe timișoreni să se roage să nu mai plouă, acum le cere ”să nu de lase prinși în jocul mârșav” al acestora.

”Mă adresez dv legat de problema țânțarilor. Știu cât de enervantă, cât de greu de suportat este agresiunea lor, o simt și eu, alături de dv, pe propria-mi piele și încă cu o sensibilitate la înțepătura lor crescută, la limita alergiei.

Vă rog să înțelegeți, însă, că prezența atât de numeroasă a acestor vietăți nu se datorează nepăsării cuiva, ci condițiilor meteo.

În ultima săptămână din iunie s-a stropit masiv, cu substanțele de rigoare -substanțe verificate, vă asigur, autorizate de autoritățile sanitare-, atât de la sol, cât și din aer -și sunt convins că ați văzut cu toții avionul la lucru în mai multe rânduri-.

Necazul este, însă, că au venit acele ploi abundente, zilnice și, pe de o parte, au compromis parțial rezultatele prea proaspetei intervenții, iar pe de altă parte, au făcut imposibilă o nouă rundă.

Noi avem comandă pt o nouă intervenție, vă asigur că nu ne uităm la bani când e vorba de confortul nostru, al celor ce trăim aici, împreună, dar știți bine că și în ultimele 24 de ore a plouat -și iarăși plouă, chiar acum- și în continuare vremea este anunțată instabilă.

Ca să nu facem cheltuiala degeaba, fără efectele dorite, e nevoie, conform normelor tehnologice în speță, să se scurgă un anumit timp de la ultima ploaie și apoi să nu plouă un anumit timp după intervenție”, spune primarul Timișoarei.

În continuare, Robu divaghează de la probleme insectelor și continuă războiul cu toți cei care nu îi recunosc realizările și meritele.

”Sunt convins că dv, cei mulți, corecți în atitudine întotdeauna, înțelegeți situația și nu vă lăsați prinși în jocul mârșav al hater-ilor, unii dintre ei politruci ce nu pot etala nici măcar o realizare a vieții lor -una singură, atât!-, alții jurnaliști cu ghilimele și-atunci se-agață de orice, critică și iar critică, totul, fără nicio logică, doar-doar își găsesc adepți!

Bieții de ei! Cât de nefericiți trebuie să se simtă! Un agricultor e fericit să vadă ce iese din munca lui, un drumar -inclusiv din postura de muncitor necalificat!- e fericit așișderea, la fel un zidar, un instalator, un brutar, un cofetar, un frizer, o coafeză, etc, etc, apoi, cu un alt gen de muncă și alt gen de utilitate, un profesor, un medic, un inginer, un economist, un jurist, un funcționar, un artist, cu toții sunt fericiți de utilitatea muncii lor. Rămân acești politruci -din păcate destul de mulți- și acești ziariști cu ghilimele -destul de mulți și ei, tot din păcate!-, incapabili de nimic concret pozitiv, cu certitudine nefericiți în inutilitatea lor”, susține Nicolae Robu.

Comentarii

comentarii