Acasă Economic Kiwi Finance oferă consultanţă IMM-urilor pentru obţinerea de credite

Kiwi Finance oferă consultanţă IMM-urilor pentru obţinerea de credite

DISTRIBUIȚI

KIWI Finance, lider pe piaţa de brokeraj bancar din România, a introdus în portofoliul de servicii oferite, două noi linii de business. Este vorba de două departamente specializate în consultanţa pentru finanţările acordate pentru corporaţiile şi întreprinderile mici şi mijlocii şi, respectiv, consultanţă juridică.
Diversificarea ofertei vine pe fondul oportunităţii oferite de piaţă, în contextul în care tot mai multe companii au început să manifeste un interes crescut pentru obţinerea de împrumuturi. „2009 este anul schimbării şi al acţiunii. KIWI Finance aduce valoare adăugată serviciilor oferite prin identificarea oportunităţilor de dezvoltare pe care le va valorifica la potenţial maxim. Introducerea a două noi servicii vine pe fondul unei cereri reale în piaţă din partea companiilor – corporaţii sau IMM-uri, interesate să acceseze finanţări – prin credite bancare, leasing, fonduri europene sau cofinanţări.
Dorim să contribuim la asigurarea unui nivel de competitivitate cât mai ridicat în rândul companiilor şi suntem convinşi că sfaturile profesioniştilor noştri vor contribui la îndeplinirea acestui deziderat. În plus, prin adaugarea celor două noi linii de business, KIWI Finance îşi consolidează afacerile devenind astfel un competitor cu un portofoliu complet de servicii. În primul an de funcţionare, ne aşteptăm ca cele două noi departamente să contribuie cu 15% la cifra de afaceri totală”, a declarat Anca Bidian, CEO KIWI Finance. KIWI Finance a înregistrat la sfârşitul anului trecut o cifră de afaceri de 3,4 milioane de euro, în creştere cu 2% faţă de 2007.
Volumul total de credite intermediate a depăşit pragul de 442 milioane de euro, în timp ce volumul de vânzări a avansat cu 11 puncte procentuale. Kiwi Finance este lider pe piaţa de brokeraj bancar din România, fiind înfiinţată la sfârşitul anului 2003 sub numele de Gemini Capital Consult. Activitatea Kiwi Finance se concentrează pe trei direcţii de business: consultanţă credite pentru persoane fizice, consultanţă credite pentru persoane juridice şi consultanţă juridică. Kiwi Finance deţine 9 sucursale în Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Câmpina si Slatina. De la înfiinţare, în 2003, şi până în prezent, KIWI Finance a intermediat credite în valoare de peste 442 de milioane de euro.

Comentarii

comentarii