Acasă Economic KPMG își mută biroul din Timișoara în ISHO Offices în a doua...

KPMG își mută biroul din Timișoara în ISHO Offices în a doua parte a anului

1042
DISTRIBUIȚI

Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului ISHO din Timișoara anunță un nou contract de închiriere pentru prima fază de dezvoltare a ISHO Offices.

Mulberry Development a încheiat un contract de închiriere cu KPMG, unul din leaderii mondiali în servicii de consultanță pentru companii. În noul spațiu din Timișoara, KPMG va deservi principalii clienți din Timișoara și regiune.

“Dorim să oferim angajaților noștri, dar și clienților experiența celui mai atractiv mediu de lucru din Timișoara. Am ales un birou modern, într-un spațiu care îmbină pragmatismul și prestigiul, două atribute care corespund în proporție de 100% cu poziționarea noastra de leader pe piața internațională de consultanță si cu viziunea KPMG, aceea de a fi prima alegere pentru angaatii nostri extraordinari, pentru clientii care vad o diferenta in KPMG, si pentru publicul care ne acorda increderea. In Timisoara, KPMG are o echipa consolidata si in plina expansiune care activeaza in Audit, Consultanta Fiscala si Consultanta de Business si sunt optimista vazand rezultatele noastre care cresc de la un an la altul, ceea ce ne arata ca firma isi adapteaza serviciile la cerintele clientilor si ale pietei, in general” adauga Daniela Strusevici, Partener Coordonator al KPMG Timisoara.

 ISHO Offices se impune în zona de vest a țării ca cel mai ofertant concept aflat în curs de dezvoltare. Proiectul beneficiază de un amplasament excelent, în centrul orașului, dar într-o zonă aerisită în plin proces de reamenajare urbană și se diferențiază prin conceptul propus, dar și prin modernitatea tehnologiilor folosite, dezvoltatorul propunându-și să construiască unul din cele mai eficiente proiecte imobiliare din țară.

“ISHO Offices se dezvoltă într-un ritm accelerat, am ridicat structura de rezistență în mai puțin de șase luni de la obținerea autorizației de construcții.  Fațada este și ea montată, lucrăm deja intens la partea de instalații și finisaje, astfel încât, în luna martie să livrăm prima clădire, închiriată în cvasi-totalitate. Succesul de care se bucură conceptul propus de noi, cererea propriu-zisă, pentru că toate contractele de închiriere relevante semnate în ultima jumătate de an în regiune au fost atrase de ISHO, ne determină să luăm în calcul dezvoltarea întregului proiect office chiar mai repede decât am estimat inițial. Pregătim intens demararea celei de-a doua faze pe care o vom da în folosință într-un termen de 12 luni de la inaugurarea primei etape”, precizează Ovidiu Șandor, CEO Mulberry Development.

Mulberry Development poartă discuții avansate cu mai multe companii deja prezente în oraș, dar și cu firme care doresc să înceapă activitatea în Timișoara, negocierile având deja ca obiect spații în următoarele faze de dezvoltare a proiectului. O garanție pentru companiile chiriașe este faptul că ISHO Offices este un proiect realizat de un dezvoltator cu tradiție pe piața locală care a demonstrat capacitatea de a duce conceptul prezentat la bun sfârșit și în termenele promise pentru a crea cele mai dorite spații de birouri din vestul țării.

Conceptul ISHO include o componentă rezidențială majoră cu peste 1.000 de apartamente, o zonă pietonală vastă, peste 2.000 de locuri de parcare, aproape un hectar de spații verzi și parcuri și va avea un impact semnificativ asupra orașului prin proiectarea unui noi pod peste Bega și a unei pasarele pietonale și prin contribuția la lărgirea mai multor artere din oraș la patru benzi de circulație.

ISHO Offices va fi dezvoltat în paralel cu componenta rezidențială și va include trei etape. Prima fază, ce va avea o suprafață închiriabilă de 18.000 mp din totalul de 50.000 mp pe care îl prevede clădirea de birouri, va fi livrată în primăvara anului 2018. La finalul proiectului, în 2020, ISHO va deservi aproximativ 5.000 de angajați și 2.000 de locatari.

Comentarii

comentarii