Acasă Cultura Kultur Shock revine la Timişoara

Kultur Shock revine la Timişoara

DISTRIBUIȚI

După succesul avut la Timişoara cu ritmurile lor gipsy punk în cadrul IRAF – International Romani Art Festival, Kultur Shock revine în oraşul de pe Bega, în Daos Club, pe 11 decembrie, de la ora 22.

Seara va continua cu Balkan Station Party şi Gypsy Viking (Canada, Serbia).

Evenimentul este organizat de BuBu Bookinghouse and Events şi Asociaţia Turn. Concertul este parte din “Grandpa Guru Knows It All European Tour 2013”, turneu care se termina pe 12 decembrie, la Bucureşti, în Silver Church.

Kultur Shock este o trupă de muzică gipsy-punk înfiinţată în 1996 la Seattle (USA) de către bosniacul Gino Yevdjevich, un rock star din Sarajevo, refugiat în Statele Unite în urma războiului din anii 1992-1994. Alături de el, în prezent, mai cântă Val Kiossovski (chitara, vocal), Chris Stromquist (tobe, percuţie), Paris Hurley (vioară, vocal), Guy M. Davis (bass, vocal) şi Amy Denio (saxofon/clarinet, vocal).

De-a lungul celor 12 ani a susţinut peste 600 de concerte şi a fost comparată cu trupe precum Manu Chao şi Gogol Bordello. Muzica lor nu are granițe, influenţele teritoriale sunt unite într-un spirit punk adevărat. Kultur Shock se autodefineşte ca “a live band of blue-collar immigrants”.

Comentarii

comentarii