Acasă Clubbing l a u n m o m e n t d a...

l a u n m o m e n t d a t și Private Parties prezintă: Andre Hommen, Karmon, Punu B2B Atapy și Eduardo

DISTRIBUIȚI

10804966 10201903551469001 1812877538 nl a u n m o m e n t d a t și Private Parties, două brand-uri independente care promovează evenimente în tema muzicii electronice, vor aduce pe 28 noiembrie, la Pasmatex Timișoara (Str. Jiul nr. 2), un spectacol inedit cu Karmon, Andre Hommen, Punu B2B Atapy și Eduardo. Evenimentul va începe la ora 23:00.
Karmon se regăsește în rândul celor mai iubiți DJ internaționali pentru publicul din România și mereu își găsește un pupitru liber pentru a ne surprinde. Vara aceasta Karmon împreună cu NTFO au lansat EP-ul “Composit” la faimosul label din Hamburg, Diynamic Music. Recent artistul a lansat si un remix cu duo-ul NTFO, si anume “El Mundo – The Message (NTFO & Karmon remix).
Andre Hommen este cunoscut pentru rolul său creativ asupra casei de discuri Objektivity, bazată în New York și care este condusă de faimosul producător Dennis Ferrer. Andre nu se concentrează numai pe producțiile sale ci se implică și în realizarea diferitelor proiecte muzicale cu artiști precum Ferrer, Argy și The Martinez Brothers.
Un nou proiect va debuta în cadrul evenimentului și este vorba de o colaborare între artistul local Punu și Atapy (București). De-a lungul anilor, Atapy a reușit să își construiască o reputație solidă pentru producțiile sale. În 2009, a reușit să pună pe picioare propria sa casă de discuri, Cimelde Records. Acesta a fost un start bun pentru cariera sa, primind multe aprecieri din partea unor nume consacrate, cum ar fi Dubfire, Laurent Garnier sau Richie Hawtin. Piesele lui au fost lansate prin intermediul caselor de discuri apreciate internațional precum Get Physical Music, Noir Music, VIM Records, ALiVE Recordings și altele.
Punu și-a lansat EP-ul de debut în luna septembrie al acestui an la Sintope Digital, label-ul administrat de NTFO. EP-ul conține trei piese care exprimă sunete profunde și ritmuri minimaliste. Cea mai recentă productie a sa o reprezintă remix-ul lansat la Cimelde “Atapy Feat. Sivesgaard – Beating Strong (Punu Remix)”. Eduardo este un tânăr amator de muzică house, deseori fiind prezent la evenimentele l a u n m o m e n t d a t.
Organizatorii evenimentului promit multe surpize, care vor fi dezvăluite la un moment dat, înainte de 28 noiembrie. Mai multe detalii puteți gasi aici.

Comentarii

comentarii