Acasă Actualitate La Clubul de fotbal pentru juniori din Dumbrăvița rămâne antrenor tot Adrian...

La Clubul de fotbal pentru juniori din Dumbrăvița rămâne antrenor tot Adrian Scrob

567
DISTRIBUIȚI

La Clubul de fotbal pentru juniori din Dumbrăvița, din lipsă de comunicare, a apărut o situație foarte tensionantă, în pragul declanșării unui conflict puternic între părinți și conducere, unde marii perdanți ar fi fost copiii. Datorită intervenției primarului Victor Malac, totul s-a liniștit, iar activitatea va continua în condiții normale,  tot cu antrenorul Adrian Scrob.

Conflictul a pornit de la faptul că actualul antrenor, Scrob, care este foarte iubit și apreciat de copii și de părinți, a fost la un pas de a fi schimbat cu Alin Paleacu. Marți 6 noiembrie, situația a devenit tensionată,  părinții s-au revoltat, au cerut sprijin și cotidianului ZIUA de Vest, iar a doua zi au ajuns și la primarul Malac, ordonatorul de credite. Astfel, în ședința operativă s-a analizat cazul.

Primarul Victor Malac a explicat: „Miercuri am avut operativa și am aflat de situație. Mi s-a explicat că antrenorul avea trei grupe de copii și nu mai făcea față, astfel că l-au adus pe noul antrenor. Cred că schimbarea nu a fost în regulă făcută. Nu au fost informați părinții. Aducem un profesionist și luăm de la celălalt, pentru că are trei grupe și dăm o grupă altui profesionist, nu e nicio problemă, dar modalitatea de a face această mutare nu a fost în regulă. Trebuia ca domnul Scrob împreună cu antrenorul nou, Paleacu, să se fi întâlnit cu părinții și să le fi spus că o grupă îi va fi dată domnului Paleacu. Poate o parte dintre părinți ar fi înțeles, o altă parte, nu. Antrenorul Scrob este un tip care se atașează foarte mult de copii, știe să coboare la nivelul micuților, să îi înțeleagă foarte bine. De aceea este îndrăgit de copii și de părinți. Părinții plătesc și o taxă pentru copiii lor. E clar că la mijloc vorba și de bani”, a declarat Malac.

Fiindcă lipsa de comunicare dintre părți era să producă un conflict cu efecte dintre cele mai neplăcute, miercuri, edilul Victor Malac a avut o discuție față în față cu cei doi antrenori și cu staff-ul conducerii clubului.

„Lucrurile rămân așa cum au fost până acum. Dacă vom ajunge să facem o modificare, nu o vom face așa cum s-a făcut. Momentan lucrurile rămân așa cum au fost, cu domnul Scrob antrenor”, a concluzionat Victor Malac.

Alin Paleacu, șeful Clubului de fotbal pentru juniori Dumbrăvița: “Eu sunt șeful clubului și nu am vrut să iau locul nimănui”

Alin Paleacu, șeful Clubului de fotbal pentru juniori Dumbrăvița Timiș, spune că el este șeful clubului, și, personal, nu a vrut să ia locul nimănui. El dorește numai o dezvoltare rațională a clubului. Atât.

“Eu sunt șeful clubului și nu am vrut să înlocuiesc pe nimeni, nu am vrut să îi iau locul domnului Scrob. Ați dezinformat opinia publică. Eu sunt șeful clubului și eu, personal, nu iau locul nimănui. Să fie înțeles acest lucru. Eu sunt cunoscut în lumea fotbalului și m-a deranjat ce ați scris acolo. Mi-au trimis linkul să îl citesc. Al doilea lucru domnu Scrob nu are licență. Având cele mai multe echipe, noi vrem să dezvoltăm clubul. Fiind trei grupe, am vrut ca fiecare să ajungă la un nivel salarial echilibrat. Nu pot să îi dau la unul 800 lei, iar la altul 300 lei”, a declarat Alin Paleacu, vineri 9 noiembrie, ca replică la articol

 

Comentarii

comentarii