Acasă Cultura La CODRU Festival 2022, lângă Timișoara. Biletele sunt donații, iar donațiile devin...

La CODRU Festival 2022, lângă Timișoara. Biletele sunt donații, iar donațiile devin copaci!

DISTRIBUIȚI

La CODRU Festival 2022, bănățenii vor dansa timp de 4 zile la 4 scene: Sub Soare, În Poiană, Pe VAL și Sub Codru, în perioada 25 – 28 august 2022, la pădurea Bistra, lângă Timișoara.

Evenimentul are loc cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, a Primăriei Ghiroda și Primăriei Moșnița Nouă, dar și a mai multor sponsori.

E timpul să alegi ziua în care vei veni în CODRU pentru artiștii tăi preferați! De astăzi, varianta de ACCES Festival pe o singură zi, este disponibilă https://bilete.codrufestival.ro/. Biletele sunt donații, iar donațiile se transformă în copaci!

În momentul achiziției biletelor, poți să numești arborii adoptați! Hai în CODRU! 25-28 august, Pădurea BISTRA – îndeamnă organizatorii.

”Știm sigur că te vei bucura de concertele live, activitățile din cadrul festivalului, experiența culinară sau să petreci timp de calitate în zonele special amenajate pentru tine și familia ta. Până la urmă, e doar un weekend prelungit în care toate drumurile vor duce în CODRU! Și dacă vrei să simți din plin atmosfera festivalului, rezervă un loc în camping!”, mai atenționează organizatorii.

 

 

Comentarii

comentarii