Acasă Actualitate La două zile după ce s-a dovedit că a colaborat cu Securitatea,...

La două zile după ce s-a dovedit că a colaborat cu Securitatea, Traian Băsescu a fost internat de urgență într-un spital din Paris după ce a suferit un AVC

DISTRIBUIȚI

914BasescuTraian Băsescu ar fi fost internat de urgență în această dimineață într-un spital din Paris, după ce ar fi suferit un AVC.

Fostul președinte a fost dus în capitala Franței cu un avion privat, în urma unui accident vascular cerebral, susțin surse apropiate familiei.

Este posibil ca Băsescu să fi suferit un AVC pe fondul stresului provocat de condamnarea de ieri, când Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că fostul președinte a colaborat cu Securitatea. Politicianul și-ar fi pierdut brusc auzul, acesta fiind semnul care a alertat familia.

Întrucât au apărut complicații la plămâni, medicii români au decis transferarea lui urgentă în străinătate.

Săptămânile trecute, fostul președinte ar fi fost internat într-un spital din România.

Informația nu a fost confirmată până în acest moment.

Acum două zile s-a dovedit că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea. Este decizia definitivă a judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Este vorba despre o decizie definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție. Recursul fostului președinte, Traian Băsescu, a fost respins, astfel încât acesta a fost declarat colaborator al Securității.

Comentarii

comentarii