Acasă Actualitate La Dumbrăvița, dimensiunea benzilor de circulație de pe drumul reabilitat sunt în...

La Dumbrăvița, dimensiunea benzilor de circulație de pe drumul reabilitat sunt în limitele legale

DISTRIBUIȚI

La Dumbrăvița, noile benzi de circulație de pe DJ 691 nu au probleme cu lățimea. Aceasta este susținută atât de autoritățile județene, dar și de constructorul care s-a ocupat de lucrare. Explicația vine după ce mai mulți șoferi au spus că benzile sunt prea înguste.

DJ 691 a fost extins la două benzi pe sens, pe întreaga porțiune de la ieșirea din Timișoara și până la nodul de acces spre autostrada A1, de la Giarmata. Dacă pentru tronsonul 2, cel de la centură spre nod totul este perfect, pentru porțiunea care traversează Dumbrăvița, mai mulți șoferi s-au plâns că benzile de circulație ar fi prea înguste. Nu sunt niciun fel de probleme, spun autoritățile județene, care administrează șoseaua.

La fel, constructorul spune că totul este așa cum a cerut proiectul, iar benzile sunt la dimensiunea legală, deși admite că sunt câteva zone unde amenajările edilitare au necesitate încadrarea într-un spațiu redus.

„Noi a trebuit să respectăm întocmai proiectul care ne-a fost pus la dispoziție și sunt convins că datele pe care proiectantul le-a procesat și ni le-a prezentat în punerea în operă au fost ghidate de niște parametri foarte clar definiți vizavi de limita de domeniu, domeniul de de construire, cadastru și, bineînțeles, mai sunt și alte aspecte care țin de lucrurile care nu se văd. Nu sunt probleme de delimitare sau de subdimensionare a benzilor de circulație”, a declarat Cătălin Flămânzeanu reprezentantul companiei care a executat lucrarea.

Comentarii

comentarii