Acasă Actualitate La Dumbrăvița, primarul Malac a fugit din izolarea la domiciliu, pentru a...

La Dumbrăvița, primarul Malac a fugit din izolarea la domiciliu, pentru a ”verifica” secții de votare. UPTATE: Avea derogare, dar aceasta a fost revocată

2077
DISTRIBUIȚI

Victor Malac, primarul PSD in funcție din Dumbrăvița, a fugit din izolarea la domiciliu pentru a ”verifica” secții de votare. Contact direct al unui politician depistat pozitiv cu coronavirus, Malac a fost plasat în izolare de DSP Timiș. A făcut chiar și cerere pentru a vota prin intermediul urnei mobile. Cu toate acestea a plecat de acasă, punând în pericol sănătatea celor din jur.

UPDATE: Victor Malac a avut o derogare specială din partea Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Timiş pentru ziua alegerilor.

În documentul emis în data de azi, 27.09.2020 de CJCCIT precizează: „Având în vedere HG nr. 782 din 14.09.2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15.09.2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei modificărilele şi completările ulterioare, se emite prezenta decizie de derogare de la măsura carantinării pentru domnul MALAC VICTOR, în data de 27.09.2020, cu condiţia respectării măsurilor de protecţie împotriva infectării cu noul coronavirus SarsCov2 şi obligativitatea prezentării la solicitatea organelor  abilitate, a documnetelor justificative. Menţionăm că DSP Timiş a analizat situaţia prezentată şi a avizat favorabil decizia de derogare pentru data de 27.09.2020. În acest sens se emite prezenta derogare”. Documentul a fost semnat „Cu deosebită stimă”, de şef tură CJCCI Timiş, locotenent colonel, ing. Săceanu Caius-Ştefan.

În urma apariției în spațiul public al acestui document, CJCCI Timiş s-a sesizat, iar derogarea a fost revocată, începând cu ora 11. Răul a fost însă făcut.

Comentarii

comentarii