Acasă Actualitate La Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara se...

La Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara se va desfășura Conferința Națională de Drept Comercial – ediția a XIV-a, 14-15 iunie 2024

DISTRIBUIȚI

Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, prin Centrul pentru Dreptul Afacerilor Timișoara, în colaborare cu Facultatea de Drept din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, prin Centre for Business Law and Information Technology, organizează Conferința Națională de Drept Comercial, un eveniment științific intrat deja în tradiția celor două facultăți și aflat în centrul intereselor teoreticienilor și practicienilor dreptului afacerilor în România. Ajunsă la cea de-a paisprezecea ediție, conferința se va desfășura în perioada 14-15 iunie 2024, la Universitatea de Vest din Timișoara, Bd. Vasile Pârvan nr. 4, Amfiteatrul A01.

 La eveniment participă peste 40 de profesori și cercetători de la universități de prestigiu din România, precum și alți specialiști în dreptul afacerilor interesați de dezbaterile circumscrise temei „Analiza economică a contractului”. Conferința își propune să discute probleme legate de contract ca mecanism esențial în dreptul afacerilor, din perspectiva analizei economice a dreptului, curent de gândire care studiază eficiența economică a normelor și instituțiilor juridice, dar care ocupă un loc deocamdată marginal în spațiul juridic românesc.

 Evenimentul este susținut, în calitate de parteneri, de Bondoc și Asociații, CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang și KPMG Legal | Toncescu și Asociații. Partenerul media al conferinței este juridice.ro.

 În vederea participării, cei interesați se pot înregistra accesând următorul formular: https://forms.gle/iyXoc4K7sooPR7247.

 Programul evenimentului poate fi consultat accesând ACEST LINK.

Comentarii

comentarii