Acasă Actualitate La film… cu iz liberal, de la bordul maşinii proprii

La film… cu iz liberal, de la bordul maşinii proprii

765
DISTRIBUIȚI

Dumbrăviţa va oferi amatorilor de film o experienţă cu totul deosebită: un spectacol cinematografic văzut de la bordul maşinii personale. În parcarea sălii polivalente va fi amenajat un cinema în aer liber, pe sistem american, unde spectatorii se prezintă cu autoturismul propriu. Acţiunea nu este o inţiativă a administraţiei locale ci a celui care ar urma să candideze din partea PNL la funcţia de primar. Acţiunea are şi un scop caritabil, de adunare de rechizite pentru familiile nevoiaşe.

„Dacă îți place să râzi în hohote și iubești momentele petrecute în familie, atunci locul tău este aici. “Drive-In Movie Night” dă startul unei toamne culturale ALTFEL în Dumbrăvița. Kevin Hart și Tiffany Haddish, personajele principale din filmul “Night School”, subliniază într-un mod tipic american, importanța educației.

Pornind de la această idee, evenimentul organizat de către Sorin Iacob Drăgoi și PNL Dumbrăvița are ca scop strângerea de rechizite școlare pentru familiile nevoiașe din comuna Dumbrăvița. Caietul, pixul sau penarul le vom avea cu noi, pentru că a dărui este un prim pas spre a crea o comunitate unită și generoasă”, spun organizatorii.

Evenimentul are loc duminică, 1 septembrie, ora 20:30 în Parcarea Sălii Polivalente. Intrarea este liberă, dar există un număr limitat de mașini. Înscrierile se pot face în formularul dedicat, disponoibil pe internet, la adresa : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnMRN8MlQ_iRjdggzVnyCg98av-W35I_NJnOJWv_B0e5oVxQ/viewform

Comentarii

comentarii