Acasă Actualitate La mulţi ani, Tiberiu Ceia!

La mulţi ani, Tiberiu Ceia!

DISTRIBUIȚI

Tiberiu Ceia se contopeşte cu melosul bănăţean, aducând în suflete bucuria, iubirea cu ofurile ei, vigoarea tinereţii sau un colţ de regret că… anii trec.

La jumătatea verii, Tiberiu Ceia mai adaugă un trandafir cununii vieţii, iar timpul mai întoarce o filă în cartea vieţii artistului, pe care a trăit-o cu candoare mai mult pe scenă, dăruindu-ne cele mai frumoase melodii populare din această parte de ţară.

Când spui Tiberiu Ceia, gândul te duce inevitabil spre cântecul “Frumoasă-i vecina noastră” şi romanţa “Cruce albă de mesteacăn”, pe care le-a auzit şi învăţat în copilărie, de la părinţii săi.

Tiberiu Ceia rămâne “un copil mare”, răsfăţat de soartă şi de public, iar cei care l-au cunoscut şi îi preţuiesc vocea, cântecele şi valoarea artistică, îi rămân alături, cu acelaşi entuziasm.

Maestrul Tiberiu Ceia a fost recent invitatul emisiunii ”Galeria stelelor” a postului TV Arad. Idolul atâtor generații, cu un repertoriu intrat deja în istorie, a fost distins cu diploma ”Galeria stelelor”, fiind inclus în Topul românilor celebri.

La mulţi ani, Tiberiu Ceia!

Comentarii

comentarii