Acasă Actualitate La PNŢCD Timiş se aşteaptă numărarea voturilor. Ţărăniştii vor unificarea dreptei, dar...

La PNŢCD Timiş se aşteaptă numărarea voturilor. Ţărăniştii vor unificarea dreptei, dar cu cinste

DISTRIBUIȚI

B53A4300

Ţărăniştii au aşteptat rezultatele exit-poll-ului la sediu. Nu au avut însă ce vedea, deoarece nu au apărut în exit-poll, aşa că acum sunt nevoiţi să aştepte numărătoarea voturilor. Sunt pentru unificarea dreptei, dar într-o discuţie armonică, cu cinste.

„Am votat contra corupţiei, am votat contra traseismului politic, am votat contra hoţiei, am votat aşa cum considerat că trebuie să votez – ferm şi să-mi spun un cuvânt care să se facă înţeles în peisajul politic local. În ce priveşte unificarea dreptei, nu aş vrea ca lucrurile să se petreacă negativ, ci într-o construcţie armonică, să stau la masă cu cei care duc cinstea în rang de vorbe. Este crezul nostru, al ţărăniştilor, care facem politică onestă, altruistă, şi care avem ca ţel morala creştină. Era oarecum normal ca toţi cei care au candidat pe forţe proprii să-şi măsoare potenţialul în aceste alegeri europarlamentare cât şi pentru alegerile parţiale pe Colegiul 3”, a spus preşedintele PNŢCD Timişoara Ciprian Mihok, candidatul ţărăăniştilor pe Colegiul 3 Deputaţi. 

„Ţelul în 2016 este de a aduce PNŢCD Timişoara la statutul de cea mai puternică organizaţie locală”

„Oricare ar fi rezultatul îl consider un mare succes al organizaţiei PNŢCD Timişoara. În decembrie 2013 am plecat de la zero. Oricare ar fi rezultatul e un mare pas în faţă, pas făcut de echipa PNŢCD Timişoara, care mi-a stat alături – am denumit-o echipă invincibilă. În momentul respectiv era o dorinţă, noi suntem generaţia care transfromă dorinţele în concret, realitate, destin. Ţelul în 2016 este de a aduce PNŢCD Timişoara la statutul de cea mai puternică organizaţie locală. Acest lucru va fi pus pe masa discuţiilor. Eu le numesc negocieri care se vor purta între cei care au aceleaşi seturi de valori, cei care cred în dreapta şi în unificarea ei, cei care pun principiile mai presus de interesul propriu sau de partid şi cei care duc cinstea la rang de virtute”, spune Ciprian Mihok, candidat PNŢCD pe Colegiul 3 Timişoara şi preşedinte al PNŢCD Timişoara.

„Eu sper să depăşim scorul electoral obţinut la alegerile locale din 2012 pe Timiş”

„În calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene aştept rezultatele oficiale înregistrate în secţiile de vot în judeţul Timiş şi cred că, având în vedere munca depusă de colegi în campania electorală, PNŢCD Timiş va obţine un rezultat bun şi la alegerile europarlamentare şi în Colegiul 3 deputaţi Timişoara. Eu sper să depăşim scorul electoral obţinut la alegerile locale din 2012 pe Timiş – 6,2 la sută pentru Uniunea pentru Timiş. Noi mizăm pe un rezultat de peste 10 la sută în judeţul Timiş la europarlamentare. Avem informaţii că în unele secţii de votare au votat un număr disproporţionat de mare de cetăţeni pe listele suplimentare, lucru care ni se pare cel puţin curios. La Dumbrăviţa sunt peste 430 de votanţi pe liste suplimentare din 2000 de participanţi la votare. Le mulţumesc colegilor din toate organizaţiile judeţului Timiş pentru munca depusă şi pentru faptul că PNŢCD este la fel de prezent în rândurile cetăţenilor judeţului Timiş”, spune Valentin Moldovan, preşedinte PNŢCD timiş, candidat la europarlamentare pe lista ţărăniştilor.

Comentarii

comentarii