Acasă Administraţie La podul Dragalina, va fi gata carosabilul, dar nu vor fi parapeţii...

La podul Dragalina, va fi gata carosabilul, dar nu vor fi parapeţii şi balustradele

709
DISTRIBUIȚI

Cu toată insistenţa primarului Nicolae Robu de a termina dintr-o suflare podul Dragalina, fiecare etapă îşi are termenul ei de execuţie, la fel cum şi IT-stul trebuie să aştepte până porneşte calculatorul.

După ce luni a fost personal pe cele două poduri din Iosefin, edilul a anunţat marţi, din nou, că a pus presiune de constructor, dar asta e, însă până la finele lunii septembrie se va putea circula pe acest pod de la Gara de Nord.

“S-a ajuns aproape de momentul în care se va turna asfaltul (…). Mai mult de lucru va fi la balustradă, la parapeţi. Va fi muncă de manoperă, dar partea aceasta carosabilă, trotuarele, pistele de biciclete şi liniile de tramvai vor deveni funcţionale cât de curând. Sigur că trebuie lăsat timp pentru anumite operaţii tehnologice, dar ce se poate face rapid, se va face rapid”, a spus primarul Nicolae Robu în conferinţa de presă de marţi, de la primărie.

El a adăugat că primăria doreşte să dea în uz cât mai repede ambele poduri din Iosefin (Dragalina şi Eroilor), dar cel mai aşteptat să devină funcţional este Dragalina.

Când se va deschide podul Dragalina, până în 30 septembrie, vor putea circula cu toţii: şoferi, tramvaie, biciclişti, pietoni. Constructorul a promis că balustrada va fi în ton cu arhitectura blocurilor din preajmă.

Nicolae Robu recunoaşte ceea ce se vede cu ochiul liber, şi anume că podul Eroilor este mai rămas în urmă, de altfel se va deschide după Dragalina.

Valoarea celor două poduri ajunge 10 milioane de lei.

Comentarii

comentarii