Acasă Actualitate UPDATE – La Prefectură şi la CJ Timiş, Iepuraşul a sosit mai...

UPDATE – La Prefectură şi la CJ Timiş, Iepuraşul a sosit mai repede… în portbagajele maşinilor şefilor – FOTO & VIDEO

621
DISTRIBUIȚI

Urare de paşti de la un angajat CJT, ce primise cadou un miel: "Du-te dracu, nesimţitule, să te bată Dumnezeu"

"Maşina TM 07 PRE nu este a Prefecturii Timiş"

Iepuraşul a sosit şi în acest an cu tolba plină la Prefectură şi la Consiliul Judeţean Timiş, asta chiar dacă cele două instituţii nu au putut oferi nicio primă de Paşte în acest an. Unii angajaţi mai influenţi sau mai deştepţi au reuşit să se descurce şi în perioadă de criză pentru a face rost de un miel.

 

{vsig}galerie/miei{/vsig}

Flavius Iepan, un consilier al preşedintelui CJT ,Constantin Ostaficiuc, a fost surprins în timp ce primea un miel departe de ochii lumii, adică la mai bine de 300 de metri de instituţia în care lucra. Supărat că cineva a surprins tot momentul în care a primit mica atenţie, de câteva kilograme, Flavius Iepan, angajat al Consiliului Judeţean Timiş, a folosit un limbaj nedemn de un funcţionar plătit din bani publici. "Du-te dracu, nesimţitule, să te bată Dumnezeu", a fost urarea lui Iepan. Dan Ioan Şipoş, unul dintre foştii preşedinţi ai CJT şi omul care l-a adus pe Iepan în această instituţie, spune că rămâne surprins de manifestările fostului său angajat.  "Nu îmi vine să cred! Acest domn Iepan, pe care eu l-am adus în CJT, nu a avut niciodată astfel de manifestări necontrolate. Eu îl cunosc ca un băiat bun şi profesionist, despre acest om ştiu că a plecat odată cu mine, dar între timp s-a întors la CJ Timiş”, spune Dan Ioan Şipoş, unul dintre foştii preşedinţi ai CJT. În urmă cu aproape doi ani, angajaţii CJT şi cei ai prefecturii au mai primit mici atenţii de Paşte, însă atunci acest lucru s-a întâmplat chiar în parcarea instituţiei. Între timp, se pare că aceşti angajaţi procedează altfel şi încearcă să işi rezolve problemele departe de ochii indiscreţi.

 

UPDATE: La patru zile de la publicarea materialului în care erau surprinşi angajaţi ai CJT şi ai Prefecturii Timiş primind miei de Paşte au venit şi primele explicaţii din partea prefectului judeţului, Mircea Băcală. „În imaginile prezentate de ziarul dumneavoastră nu am identificat nici un angajat al prefecturii. Este drept că una dintre maşinile pozate avea numărul de înmatriculare TM 07 PRE. Ţin însă să precizez că această maşină nu este a noastră, ci a unui angajat de la Consiliul Judeţean Timiş. Este drept că numărul de la maşina prefectului are numărul de înmatriculare TM 01PRE, dar aceste plăcuţe de înmatriculare datează din vremea fostului prefect Ovidiu Drăgănescu, normal ar fi ca maşinile prefecturii să aibă plăcuţe de înmatriculare cu cifrele GUV de la Guvern şi nu cu PRE pentru a nu se mai crea confuzii”, spune prefectul judeţului Timiş, Mircea Băcală.
 

Comentarii

comentarii