Acasă Actualitate La Sânmihaiu Român se plantează fapte bune. 500 de voluntari intră în...

La Sânmihaiu Român se plantează fapte bune. 500 de voluntari intră în acțiune

DISTRIBUIȚI

La Sânmihaiu Român se vor planta 4.000 de puieți la finalul acestei săptămâni, în 18 noiembrie. Acțiunea „Plantăm fapte bune în România” continuă.

“Vom desfășura o acțiune de extindere și completare cu puieți în cea de a doua plantație deschisă de noi în martie 2016, cu rol de perdea de protecție forestieră, la Sînmihaiu Român.  Deși inițial am dorit să completăm plantația forestieră de la Utvin, ploile din ultima perioadă ne îngreunează accesul la terenul de pe hotar. Ca atare, aici, vom reveni în primăvară.”, a menționat Andreia Schneider, coordonator local Timiş.

La Sînmihaiu Român, în judeţul Timiş, aproximativ 500 de voluntari s-au înscris pentru a planta 4.000 de puieţi forestieri (stejar pedunculat, frasin și corcoduș).

Echipa organizatorică pune la dispoziţia voluntarilor transport (plecare din parcarea Iulius Mall, ora 8:00, celor care au solicitat), material săditor, mănuși de protecție, unelte, apă, sandwich-uri, serviciu de prim ajutor și cabine ecologice.

Voluntarii vor primi în urma activității de plantare sau de organizare o diplomă Green Endorsement, recunoscută în CV de peste 30 de companii de renume (detalii pe www.plantamfaptebune.ro, secțiunea Green Endorsement).

Acţiunea din 18 noiembrie este realizată cu sprijinul următorilor parteneri instituţionali: Ministerul Apelor şi Pădurilor, Romsilva, Jandarmeria Română şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Sprijină, de asemenea, inițiativa Dedeman, JYSK, Daikin România, Tibbett Logistics, FAN Courier și Coca Cola HBC.

Organizatori locali sunt: Asociația ECO CLUB Timișoara şi Primăria și Consiliul local al comunei Sînmihaiu Român. Partenerii locali ai acţiunii sunt: Continental Automotive Products, Tires Division, Hella Romania. Susținători: Iulius Mall şi AdPartner.

„Mulțumim tuturor voluntarilor și sperăm să țină vremea cu noi. Echipa organizatorică va anunța orice modificare a programului care poate apărea în funcție de  condițiile meteorologice”, transmit organizatorii.

 

 

Comentarii

comentarii