Acasă Actualitate La scăldat în Fântâna cu Pești – video

La scăldat în Fântâna cu Pești – video

DISTRIBUIȚI

La doar o zi de la repunerea în funcțiune a Fântânii cu Pești din Piața Victoriei din Timișoara, un individ intrat în apa și a început să se spele. Nu a contat că se afla în inima Timișoarei, înconjurat de o mulțime de oameni care se plimbau liniștiți, ca în orișice seară de sâmbătă. Fapta s-a întâmplat în jurul orei 18.00, iar oamenii din zonă au alertat polițiștii locali din zonă, cei care l-au și ridicat pe bărbat.

Vă amintim că Fântâna cu Pești a fost redeschisă vineri, 18 noiembrie, la mai bine de trei ani de când a fost semnat contractul de peste 130.000 de euro pentru reabilitare. Termenul de execuție era de 12 luni, însă s-a întârziat cu emiterea ordinului de începere a lucrărilor și au apărut și cerințe suplimentare din partea Direcției Județene de Cultură. Totuși, vineri s-au lăudat cu intervenția atât actualul viceprimar Ruben Lațcău, care aducea aminte că executantul va plăti penalizări, cât și fostul primar Nicolae Robu, cel care îi acuza pe succesorii săi de întârzieri.

Nu toată lumea însă a apreciat noul aspect al Fântânii cu Pești, fostul viceprimar Adrian Orza spunând că ar fi „de un kitsch desăvârșit” și „asortată cu oalele de sarmale din ceramică, vândute la tarabe”.

„Polițiștii locali care patrulau în zona centrală au fost sesizați aseară, în jurul orei 18.15, că un bărbat face baie în fântâna cu pești din Piața Victoriei. Aceștia l-au preluat și l-au predat unui echipaj al ambulantei sosit la fata locului. Bărbatul de 58 de ani, din Timișoara, a fost transportat la clinica de psihiatrie de pe strada Iancu Văcărescu pentru investigații, fiind însoțit de un echipaj al politiei locale”, a declarat Daniela Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Timișoara.

 

 

Comentarii

comentarii