Acasă Actualitate La Shopping City Timișoara, luna cadourilor aduce fericire pe patine și surprize...

La Shopping City Timișoara, luna cadourilor aduce fericire pe patine și surprize zilnice

459
DISTRIBUIȚI

În luna decembrie, Shopping City Timișoara sărbătorește Crăciunul în fiecare zi cu premii și surprize special pregătite pentru clienți. Vizitatorii se pot bucura de mișcare în aer liber la patinoarul deschis zilnic în parcarea centrului comercial, iar ofertele de sezon pentru shopping inspirat sunt pregătite, astfel încât clienții să se ocupe din timp de alegerea cadourilor perfecte pentru cei dragi, în condiții de maximă siguranță pentru a evita cumpărăturile din ultimul moment.

E atât de ușor…să dăruiești și să zâmbești!

Moș Crăciun își face simțită prezența mai devreme anul acesta și îi recompensează pe vizitatori cu premii perfecte, numai bune de așezat sub brad. Astfel, cei care fac cumpărături din magazinele Shopping City Timișoara (inclusiv hipermarketul Carrefour) cu o valoare egală sau mai mare cumulată de 500 de lei pe minimum 2 bonuri fiscale emise în aceeași zi, pot câștiga instant, un voucher în valoare de 50 lei, respectiv la cumpărături de minimum 300 de lei, un ursuleț de pluș SMYK (50 cm). Regulamentul de participare la tombolă poate fi consultat aici.

În plus, anul acesta, Shopping City Timișoara vine în ajutorul clienților punându-le la dispoziție, până pe 31 decembrie, un serviciu gratuit de împachetare a cadourilor, disponibil zilnic, între orele 10:00 și 21:00, la standul special amenajat în zona magazinului Sephora, pentru cadourile achiziționate în incinta Shopping City Timișoara din ziua respectivă.

După ce au ales cadourile perfecte pentru fiecare membru al familiei, clienții se pot răsfăța cu preparatul lor favorit de la restaurantele din food-court. Fie că este vorba de o băutură caldă sau un fel de mâncare preferat, aceștia pot folosi serviciul takeaway, restaurantele fiind pregătite cu meniuri variate, pentru toate gusturile și preferințele.

Relaxare și mișcare la patinoar

Shopping City Timișoara îi așteaptă pe vizitatori să se relaxeze la una din cele mai frumoase activități în aer liber: patinoarul din parcarea Shopping City Timișoara (în fața intrării Peek & Cloppenburg). Centrul comercial a luat toate măsurile de siguranță pentru ca vizitatorii să se poată bucura de mișcare în aer liber.

Intrarea este gratuită pentru copiii între 3-6 ani, dacă sunt însoțiți pe patinoar de către un părinte.

Patinoarul este deschis până pe 31 ianuarie 2021, zilnic, între 11:00 – 21:00. Detalii tarife aici.

Până la Crăciun, bucură-te zilnic de un „DAR din CalenDAR”

În fiecare an, ne dorim ca sărbătorile să dureze mai mult, pentru a ne putea bucura de căldură, liniște, dar și de magia de a primi și de a dărui cadouri. Shopping City Timișoara a pregătit un calendar advent online cu totul special, cu surprize zilnice, până pe 24 decembrie.

Pentru a participa, trebuie urmați cinci pași simpli:

  1. Se accesează pagina https://shoppingcitytm.ro/advent-calendar/
  2. Se completează formularul
  3. Se accesează calendarul advent
  4. Click pe ziua în care ați accesat calendarul, pentru a verifica dacă ziua aleasă a fost una noroacoasă
  5. Dacă ați ajuns la timp și vă place premiul, poate fi al vostru! Dacă nu, încercați și în ziua următoare pentru o nouă surpriză
  6. Pentru a intra în posesia premiului, trebuie să vă prezentați cu emailul de confirmare, la Info Point, în termenul indicat în mesajul primit.

Mai multe detalii poți afla accesând Regulamentul Campaniei.

Shopping City Timișoara: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

Shopping City Timișoara a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Timișoara a implementat un plan de măsuri suplimentare de siguranță, care are drept obiectiv principal prevenirea răspândirii Covid-19 și este concentrat pe doi parametri: asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri și asigurarea dezinfectării constante a centrului comercial.

Printre măsurile cu rol preventiv, menite să asigure condiții sigure pentru shopping, menționăm: prezența unor dispensere cu dezinfectant în mai multe puncte cheie, instalarea unor benzi de distanțare socială în zonele unde se poate crea aglomerație, benzi cu suprafață nanoseptică pe suprafețele frecvent atinse. Mai mult, centrul comercial garantează distanțarea socială prin asigurarea, în medie, a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial. Totodată, compania anunță că aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Accesul în centrul comercial este permis doar clienților care poartă mască de protecție, iar această măsură este obligatorie și pentru personalul din magazine și echipa administrativă. Mai mult, conform reglementărilor autorităților, la fiecare intrare în centrul comercial, a fost implementat un sistem pentru verificarea temperaturii clienților. În plus, în dreptul fiecărei intrări a fost instalat câte un dispenser cu dezinfectant pentru mâini pentru a fi folosit de fiecare client la accesul în clădire.

Mai multe detalii despre toate surprizele pregătite de SHOPPING CITY TIMIȘOARA pot fi descoperite pe site-ul centrului comercial și pe pagina de Facebook, dar si pe Instagram.

Comentarii

comentarii