Cea de-a III-a ediţie a evenimentului Timişoara Food Summit, unul de referinţă dedicat inovaţiei şi excelenţei în agribusiness, industria alimentară şi retail şi care se desfăşoară în perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, îi invită pe cei interesaţi să-şi înscrie participarea, întrucât cu toţii pot expune gratuit mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezintă, în funcţie de ordinea înscrierii şi de spaţiul disponibil.
Firmele interesate pot suna la telefonul 0755.135 000, pentru înscriere.
Toţi cei care se vor înscrie până la data de 1 octombrie beneficiază de reducerea de 5% la taxa de participare.
La eveniment se înscriu mulţi oameni de afaceri din Banat şi din toată ţara!
Şi-au anunţat participarea Cosmin Micu, cunoscut fermier de 36 de ani, de la Procereal Agrosan, care este pregătit să pună în practică soluţii pentru dezvoltarea fermelor din Banat; retailerul DM aşteaptă să se întâlnească cu producători BIO şi să dezbată soluţii de sustenabilitate; Moara Maria pune la copt bunătăţi pentru toţi cei care vor participa la Timişoara Food Summit. Alături vor fi proprietarul lanţului bucureştean de restaurante La Mama, care compară mâncarea bună pe care o servesc bănăţenii în restaurantele lor cu mâncarea din restaurantele sale şi evaluează oportunitatea deschiderii unui lanţ de restaurante şi în Banat; antreprenorul Safety Approach Bucureşti – dezvoltă business masiv cu conducătorii de vârf din Banat; Adam Crăciunescu, patronul Cramei Aramic şi alţii.
Toţi participanţii la Timişoara Food Summit vor primi cadouri de la fiecare din cele peste 12 firme care expun produse Premium pe toată perioada evenimentului.